• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Jelena Nedeljković

06.02.2024

09:22

Potpuni šok: Zvezda odbila milione, Bukari ostaje

Starsportphoto

Crvena zvezda

Potpuni šok: Zvezda odbila milione, Bukari ostaje

Podeli vest

Crvena zvezda neće pustiti fudbalera Osmana Bukarija, uprkos ponudi od deset miliona evra, saznaje Informer.

U klub je stigla pismena ponuda od Čikago Fajera, ali crveno-beli smatraju da im je krilni napadač neophodan za osvajanje titule, tako da su rešili da ga ne puste.

Obrazloženje iz kluba je da nema dozvolu da ode nijedan fudbaler čiji bi odlazak mogao da ugrozi osvajanje titule.

Foto: Starsportphoto

 

- Ponuda od deset miliona evra jeste primamljiva, ali osvajanje titule je primarni cilj. To nema cenu. uz to, ako budemo šampioni, jedno kolo će nas deliti od plasmana u Ligu šampiona, koja će biti u drugalčijem formatu i donosiće veći profit. Bukari je važan igrač, pravi razliku na terenu i nije realno da ga sad pustimo. I da više nikad za njega ne dobijemo ovakvu ponudu, ne možemo sad da ga pustimo - rečeno je iz kluba. 

Bukari je došao u Zvezdu u julu 2022. godine za tri miliona evra iz Genta. Za to vreme odigrao je 64 utakmice i dao 22 gola uz 16 asistencija. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Ideje Trećeg rajha i dan danas žive! Hitler je bio izvršilac planova duboke države!
Live TV

Ideje Trećeg rajha i dan danas žive! Hitler je bio izvršilac planova duboke države!

Evropsko prvenstvo u fudbalu liči na Olimpijske igre u Minhenu održane 1936. U savremenom društvu doživeli smo to da u jednoj navodno demokratskoj državi u sred Evrope 50.000 ljudi skandira "ubi Srbina" i "Srbe na vrbe" i da niko na to ne reaguje. O ovoj temi, ali i o temi tajnih društava, odnosno onih koji upravljaju procesima u celom svetu govorio je u emisiji "Info veče" govorio je profesor Bojan Dimitrijević, ekonomista.

20.06.2024

22:17

Sve više zemalja Azije i Afrike odustaje od saradnje sa Zapadom! Amerika ide đonom, a Rusija uvažavanjem i saradnjom! (VIDEO)
Live TV

Sve više zemalja Azije i Afrike odustaje od saradnje sa Zapadom! Amerika ide đonom, a Rusija uvažavanjem i saradnjom! (VIDEO)

Ruski predsednik Vladimir Putin, nakon posete Severnoj Koreji, obišao i Vijetnam. Po dolasku je otišao u predsedničku palatu gde se sastao sa vijetnamskim predsednikom Toom Lamom. Ovo je peta Putinova poseta Vijetnamu, a prva posle 2017. godine. Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su Mihail Zvinčuk, vojni bloger i autor projekta "Ribar" i Vladimir Prebiračević iz srpsko-ruskog centra "Majak". Putem vajber uključenja uživo u program javio se i ratni reporter Igor Damjanović.

20.06.2024

19:07

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Samo danas besplatan ulaz na bazene!
Kuća časti

Samo danas besplatan ulaz na bazene!

Kupališna sezona na bazenima kragujevačkog Sportsko-privrednog društva Radnički d.o.o. zvanično će biti otvorena u četvrtak 20. juna, a svi posetioci bazena prvog dana imaće besplatan ulaz i mogućnost besplatnog korišćenja suncobrana i ležaljki.

20.06.2024

07:50