• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.02.2024

18:22

Milojeva Zvezda savladala starog dužnika! Voždovac pokazao zube na "Marakani" (VIDEO)

Starsportphoto

Crvena zvezda

Milojeva Zvezda savladala starog dužnika! Voždovac pokazao zube na "Marakani" (VIDEO)

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Voždovac na startu drugog dela Superlige Srbije sa 2:1 (2:0)

Izabranici Vladana Milojevića nastavili su trku za titulu sa vodećim Partizanom, pobedivši najmlađi tim u u ligi.

Nije imao Voždovac snage za novu senzaciju, nakon što su "zmajevi" u prvom delu sezone na domaćem terenu savladali crveno-bele sa 3:2. 

 

CRVENA ZVEZDA - VOŽDOVAC 2:1 (2:0)

 

Beograd

Stadion: "Rajko Mitić"

Gledalaca: 26.340 

Sudija: Jovan Šegrt (Beograd)

Strelci: Milan Rodić  9, Olanjinka 16, Nešković 86.

Žuti kartoni: Šljivć (Crvena zvezda), Mitrović, Lukić (Voždovac).

CRVENA ZVEZDA:  Popović, Nikolić, Spajić, Dragović, Rodić (od 63. Radojević) , Mijailović, Kanga, Bukari, Šljivić (od 63. Ivanić), Olanjinka  (od 74. Lučić), Ndiaje (od 83. Sremčević).

Trener: Vladan Milojević

VOŽDOVAC: Katić, Flemings, Jočić, Krpić, Lukić, Matić, Mitrović (od 74. Antonijević), Nešković, Vujanović (od 65. Petrović), Đuričić, Đurđević.

Trener: Nikola Mitić

 

 

UŽIVO

DRUGO POLUVREME

Kraj meča! Pobeda Zvezde 2:1.

90. minut - Igraće se još tri minuta nadoknade. Toliko je nade za Voždovac da može do boda na "Marakani"...

86.minut -  GOOOL! Mihajlo Nešković smanjuje prednost Zvezde i sada je 2:1! Uspeo je da pogodi posle šuta sa distance, uz pomoć Dragovića kojeg je zakačila lopta i prevarila Popovića.

83. minut - Momak plaćen 2.000.000 evra lučanskoj Mladosti, Uroš Sremčević (17), dobio je šansu u finišu meča umesto Šerifa Ndiajea.

81. minut - Presing Voždovca napravio je sada problem crveno-belima, ali bez posledica.

79. minut - Gol postiže Šerif Ndiaje, ali je poništen nakon VAR provere! Golman Katić je prvo uspeo da odbrani šut Radojevića, a u "buketu" igrača Ndijaje je uspeo da pogodi mrežu! Ipak, sudija Jovan Šegrt otišao je da pogleda snimak i poništio po.

Foto: Starsportphoto

 

71. minut - Mnogima je na trenutak zastao dah zbog situacije koja je delovala vrlo ozbiljno!  Nakon prodora Flemingsa golman Crvene zvezde požrtvovano se bacio u noge protivničkom igraču, a Radojević je na naleteo na Popovića i udario ga nogom u glavu! Ovaj je ostao nepomičan nekoliko trenutka! Svi su mu pritrčali, a onda je smogao snage da se pridigne i nastavi meč! 

66. minut - Hvalili smo Olanjinku u prvom delu susreta, ali sada se propisno obrukao! Bio je robusni ofanzivac na svega nekoliko metara od nebranjenog gola, ali se spetljao i prokockao šansu da upiše het-trik.

65. minut - Ušao je Petrović umesto Vujanovića u gostujućoj ekipi.

62. minut - Debitant Viktor Radojević, koji je prvi deo sezone proveo u Grafičaru, i Mirko Ivanić su igri, a teren su napustili Rodić i Šljivić.

57. minut - Olanjinka je uspeo da se izbori za loptu, odigrao je povratnu za Kangu, ali je ovaj loše šutirao iz trka.

Foto: Starsportphoto

 

53. minut - Nakon dve šanse u prvom poluvremenu, zapretio je Jočić udarcem sa distance golmanu Zvezde, ali nije to dobro učinio nekadašnji đak Crvene zvezde...

51. minut - Bukari je stigao loptu Kange, naleteo je Spajić, ali nije bio precizan...

49.minut - Pokušao je sada Gelor Kanga, ali nije bilo problema za golmana Katića.

 

Foto: Starsportphoto

 

47. minut - Kanga je poslao dugu loptu ka Olanjinki, ali su se gosti uspešno odbranili.

46. minut - Krenuo je meč, a niti jedan trener nije posegnuo za izmenama.

PRVO POLUVREME

45. minut - Kraj prvog dela susreta - 2:0!

Foto: Starsportphoto

 

 

44. minut:  Popović nije uspeo sada da zahvati loptu nakon centaršuta sa leve strane, stigla je do Jočića koji je probao udarcem iz prve, ali nije dobro zahvatio loptu...

42. minut - Katić sada odlično brani pokušaj Olanjinke i od svega korner za Zvezdu.

40. minut - Ponovo malo mirniji period meča. Bore se igrači gostiju, retko koja ekpa želi ovoliko otvoreno da igra na našem najvećem stadionu. Lepo je videti najmlađi tim i trenera u ligi da igraju na ovaj način...

 

Foto: Starsportphoto

Nikola Mitić

 

35. minut - Prva i odlična šansa za Voždovac! Mitrović i Jočić su imali priliku u razmaku od par sekundi, ali dva puta je vrlo dobro i ntervenisao golman Zvezde Zoran Popović.

Foto: Starsportphoto

 

 

34. minut - Atraktivno je sada pokušao i Bukari "makazicama", ali lopta odlazi pored gola...

30. minut - Stativa! Olanjinka pogađa okvir gola, kao da gledamo nekog drugog napadača u odnosu na prošlu godinu! Odličan je danas...

27. minut - Ukoliko ne računamo golove, najlepši momenat na meču! Bukari je sjajno centrirao ka Olanjinki, ovaj probao "makazicama" ali lopta završava malo preko prečke! Uzdasi i aplauzi sa tribina...

25. minut - Mirno je poslednjih minuta, nema mnogo uzbuđenja...

20. minut - Vladan Milojević deluje zadovoljno na prvom takmičarskom meču koji vodi od povratka u klub nakon smene kolege Izraelca Baraka Bahara.

Foto: Starsportphoto

 

 

 

16. minut - Crvena zvezda vodi 2:0 pogotkom Pitera Olanjinke! "Delije" su u transu!

 

9. minut - GOOL! Vodi Zvezda golom Rodića! Sjajno je šutirao levi bek crveno-belih sa ivice kaznenog, hirurški precizno u donji ugao i na najlepši način proslavio svoj jubilej (300 mečeva)!

6. minut - Uspeo je sada Nešković da se oslobodi Nikolića i centrira u peterac kaznenog domaćina, ali je tamo bio budan Zoran Popović.

5. minut - Ostali su da leže Nešković i Nikolić nakon sudara glavama, ali su ipak obojica nastavili meč nakon interbencije lekara.

3. minut - Probao je desni bek Zvezde Lazar Nikolić da zapreti udarcem iz daljine nakon odbitka na centaršut iz kornera, ali nije to uradio kako je želeo...

1. minut - Počeo je meč na stadionu "Rajko Mitić".

16:31 - Milan Rodić je dobio prigodan poklon i dres sa brojem 300, jer je odigrao toliko mečeva za crveno-bele.

Foto: Starsportphoto

 

 

 

16:25 - Uskoro počinje meč na "Marakani", a tribine su solidno popunjene.

16:00 - Kraj meča u Ivanjici. Partizan je uvećao prednost nad Zvezdom, slavio sa 1:0, i sada je razlika četiri boda imeđu ljutih rivala.

 

 

15:40 - Strelac za Partizan u Ivanjici je Brazilac Mateus Saldanja i trenutno crno-beli imaju četiri boda prednosti u odnosu na večitog rivala! Detalje sa susreta Javora i "parnog valjka" možete da pratite OVDE. 

15:32 - Šef stručnog štaba Crvene zvezde Vladan Milojević, ne može da računa na golmana Omrija Glazera, Kostu Nedeljkovića i Aleksandra Kataija zbog povreda, a oslabljen je klub iz Ljutice Bogdana i izostankom Hvanga i Krasoa, koji su odsutni zbog reprezentativnih obaveza. Sa druge strane, Mirko Ivanić je na klupi.

15:30  -  Dobar dan i dobro došli na lajv blog portala Informer.rs, na kojem iz minuta u minut možete pratiti dešavanja sa meča Superlige Srbije između Crvene zvezde i Voždovca.

 

Standings provided by Sofascore

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija