• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.03.2024

07:53

Zvezdine muke pred večiti derbi! Ovo nisu dobre vesti!

Starsportphoto

Crvena zvezda

Zvezdine muke pred večiti derbi! Ovo nisu dobre vesti!

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde su u 23. kolu Superlige Srbije savladali TSC sa 3:1, ali je trener Vladan Milojević bio zabrinut posle utakmice.

Crveno-bele u subotu čeka večiti derbi (subota, 17.00), a pitanje je da li će zbog povreda Milojević moći da računa na  kapitena Aleksandra Dragovića, Vladimira Lučića i štopera Uroša Spajića.

Već u prvom poluvremenu meča u Bačkoj Topoli zamenjeni su Aleksandar Dragović i Vladimir Lučić, dok je u drugom delu meča teren napustio i Uroš Spajić.

Kako prenosi Žurnal Dragović se žali na bolove u mišiću, Lučića muči koleno, a Spajiću je stradao zglob. Medicinski tim ima pune ruke posla pred duel sa Partizanom, kako bi osposobio igrače za najvažniju utakmicu u sezoni, a situcija nije sjajna. Za sada nije poznato kog su stepana povrede i da li će pomenuti fudbaleri biti spremni za meč sa crno-belima. Sve će biti jasnije posle snimanja fudbalera koje je zakazano za večeras, dok je Milojević igračima dao slobodan dan.

 

 

Foto: Starsportphoto

 

 


Trenutno na tabeli vode crno-beli sa 59 bodova, jednim više od večitog rivala, te bi u slučaju trijumfa napravili ogroman korak ka tituli. Neće im biti lako, jer je Partizan poslednji put u superligaškom okršaju na "Marakani" savladao Zvezdu davnog 18. aprila 2017. godine kada je bilo 3:1.

Kladionice su objavile prve kvote. Na pobedu Zvezde u derbiju iznosi samo 1,70, dok trijumf Partizana "plaća" čak 5,70! Za nerešen ishod određen je koeficijent 3,60.

 

Foto: Starsportphoto

 

 

Mnogo se priča o penalima ove sezone, pa će i to biti u fokusu pred okršaj najvećih rivala. Aktuelni srpski šampion je od starta takmičarske godine u domaćem prvenstvu 12 puta imao kazneni udarac, dok je ekipa iz Humske šutirala jednom manje sa 11 metara.

 

 

Standings provided by Sofascore



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija