• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Jelena Nedeljković

12.03.2024

16:06

Milojević: Zanima me samo Zvezda, ne pratim Radnički

FK Crvena zvezda

Crvena zvezda

Milojević: Zanima me samo Zvezda, ne pratim Radnički

Podeli vest

Zanima me samo moj tim, nisam stigao da ispratim detaljno dešavanja u Radničkom, poručio je trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević.

Crveno-beli će sutra od 19.00 časova gostovati Nišlijama u meču 25. kola Superlige Srbije. Radnički je ostao bez trenera, a ekipu će sa klupe predvoditi sportski direktor Aleksandar Jovanović. Taj deo Milojevića ne zanima mnogo. 

Foto: Starsportphoto©

 

- Fokusiran sam samo na Zvezdu i na moju ekipu. Nemamo vremena da pratimo šta se dešava u Radničkom kada je reč o treneru. Osluškujemo, ali usmeren sam na Zvezdu - počeo je Milojević.
 U timu neće biti povređenih Aleksandra Dragovića i Vladimira Lučića. 

 - Prve prognoze su pozitivne. Mislim da neće biti dugačka pauza i očekujem ga brzo na terenu. Naš medicinski tim radi ubrzano na saniranju povrede, a posle toga sledi i reprezentativna pauza. Nedostaje nam i Lučić... Videli ste da smo u poslednjih par utakmica imali teže povrede, što nikako nije dobro - ocenio je Milojević. 

Foto: Starsportphoto

Saldanja i Dragović na derbiju

Došlo je do zabune ima li Gelor Kanga tri ili četiri žuta kartona, usled toga što su oni koji se bave statistikom različito vodili podatke. Fudbaler iz Gabona biće na raspolaganju timu. 
 - Prema zvaničnim podacima FSS-a - Kanga ima tri žuta kartona, tako da će biti u konkurenciji protiv Radničkog - zaključio je Milojević. 
 
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija