• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Lj.V.

12.03.2024

19:54

Kraj! Lučić završio sezonu!

Starsportphoto

Crvena zvezda

Kraj! Lučić završio sezonu!

Podeli vest

Crvena zvezda do kraja sezone neće moći da računa na usluge talentovanog Vladimira Lučića.

Puleni Vladana Milojevića neće imati podršku igrača na poziciji levog krila koji je zaradio rupturu prednjeg ukrštenog ligamenta levog kolena.

Povreda se desila na meču protiv TSC-a, ipak sada je jasno da se mladi reprezentativac  neće vraćati na terenu u tekućoj sezoni.

Povodom toga Crvena zvezda je izdala saopštenje  u kom piše da ga uskoro očekuje operacija.

FK Crvena zvezda obaveštava javnost da je prvotimac Vladimir Lučić doživeo povredu rupture prednjeg ukrštenog ligamenta levog kolena i u punom takmičarskom ritmu biće za šest meseci.U duelu sa TSC-om, sa terena je u prvom poluvremenu morao da izađe mladi Lučić, a negativne prognoze su se obistinile i u pitanju je povreda levog kolena. Lučić će se operisati do kraja meseca, nakon čega ga čeka oporavak, a zatim i povratak treninzima. Predviđeno je da u septembru bude u punoj takmičarskoj formi - stoji u saopštenju Zvezde.

Lučić je ove godine 23 puta nastupio u Superligi Srbije, dok je u Ligi šampiona učestvovao na svih šest mečeva.

Za mladu reprezentaciju Srbije odigrao je sedam utakmica, a imo je i debi za A tim.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija