• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. V.

14.03.2024

23:17

Gore je nego što se mislilo! Jago ozbiljnije povređen, oglasila se Zvezda!

Starsportphoto©

Crvena zvezda

Gore je nego što se mislilo! Jago ozbiljnije povređen, oglasila se Zvezda!

Podeli vest

Košarkaši Crvene zvezde poraženi su od izraelskog Makabija 84:80 u 29. kolu Evrolige, a dodatni problem za crveno-bele je, po svemu sudeći, teža povreda Jaga Dos Santosa.

Omaleni Brazilac je bio najraspoloženiji u redovima beogradskog kluba i predvodio je potencijalni preokret sa 20 poena.

Potom je usledio sudar sa snažnim Bonzijem Kolsonom u poslednjoj deonici, prilikom kojeg je plejmejker "karioka" zadobio težak udarac laktom u glavu. Jago je pao na parket i uz pomoć lekarske ekipe napustio je teren uz bolne grimase na licu. Povodom toga se oglasila i Crvena zvezda, ali nije imala optimistične vesti za navijače.

Foto: Starsportphoto

Ukazivanje pomoći Jagu

"KK Crvena zvezda obaveštava javnost da je naš igrač Jago Dos Santos zadobio povredu po tipu impresivne frakture prednjeg zida frontalnog sinusa, kao i lakši potres mozga, i to kao posledicu udarca od strane protivničkog igrača laktom u predelu čela. Nakon hitno sprovedene dijagnostike i pregleda neurohirurga i ORL specijaliste, Jago Dos Santos je zadržan u KBC Zemun na observaciji tokom noći. Ovakav tip povrede obično zahteva operativno lečenje koje je u razmatranju. KK Crvena zvezda Meridianbet će o daljem stanju, kao i prognozi lečenja i oporavka Jaga Dos Santodsa naknadno obavestiti javnost", stoji u saopštenju kluba.

Nema kraja malerima na Malom Kalemegdanu, po svoj prilici, pa će već desetkovani tim biti slabiji i za energičnog Jaga.

Podsećamo, trener Janis Sferopulos na ovom meču nije mogao da računa na Branka Lazića i Nemanju Nedovića, kao i ranije povređene Nikolu Topića, Miloša Teodosića i Treja Tompkinsa.

Da stvar bude gora, povrede se gomilaju dok se sezona u ABA ligi bliži kraju, a upravo je povratak trofeja u vitrine crveno-belih prioritet za ovu sezonu, nakon što je Evroliga teoretski gotova.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija