• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.P.

16.03.2024

19:28

Sferopulos pred Cibonu: Moramo da odigramo u skladu sa standardima

Starsportphoto©

Crvena zvezda

Sferopulos pred Cibonu: Moramo da odigramo u skladu sa standardima

Podeli vest

Košarkaši Crvene zvezde doputovali su u Zagreb gde ih sutra očekuje meč sa Cibonom (18.00, Arena 1 premijum) u okviru 23. kola ABA lige, a trener tima s Malog Kalemegdana, Janis Sferopulos ističe da njegovi igrači moraju da budu psihički spremni.

Crveno-beli su na prvoj poziciji regionalne lige sa skorom 19-3, dok je rival devet mesta ispod sa rezultatom od osam pobeda i 14 poraza. Grčki strateg ističe da protivnička ekipa ima potencijala, te da njegovi izabranici ovoj utakmici moraju pristupiti sa maksimalnim oprezom.

Foto: Starsportphoto©

 

 

Slično razmišlja i košarkaš Zvezde Stefan Lazarević, koji smatra da će rivali biti dodatno motivisani za ovaj susret i da bi svi trebalo da pruže maksikum.

- Cibona je ekipa koja je ove sezone u više utakmica pokazala svoj veliki talenat i kvalitet. Igrači su svakako izuzetno motivisani, ali bez moranja i opterećenja što je svakako poziv više na opreznost. Svakog rivala u ABA ligi smo maksimalno uvažavali i svakoj utakmici pristupali na isti način, sa željom da odigramo najbolje moguće. Imamo dosta problema sa povređenim igračima, ali je zato na svima nama koji smo u timu da pružimo maksimum i dođemo do pobede koja nas dovodi na korak od osiguranja prve pozicije pred plej of - dodao je Lazarević. 

Meč se igra u dvorani "Dražen Petrović", a šampion Srbije će startovati ponovo u nekompletnom sastavu. Na raspolaganju Janisu Sferopulosu nisu Nikola Topić, Miloš Teodosić i Jago Dos Santos.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija