• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Lj.V.

19.03.2024

18:51

Sferopulos otkrio da li će Teo biti spreman za Panatinaikos!

Starsportphoto

Crvena zvezda

Sferopulos otkrio da li će Teo biti spreman za Panatinaikos!

Podeli vest

Trener Crvene zvezde, Janis Sferopulos, izjavio je pred sutrašnji duel s Panatinaikosom (20.00, Sport klub 1) da još uvek nije sigurno koliko će Miloš Teodosić moći da pomogne timu.

Crveno-beli igraju na domaćem terenu meč 30. kola Evrolige protiv trenutno četvrte ekipe na tabeli.

Glavni strateg tima s Malog Kalemegdana izjavio je da je svestan kvaliteta protivničke ekipe, ali da želi da svojoj ekipi vrati pobedničku atmosferu.

- Igramo protiv Panatinaikosa tima koji ima kvalitet, na dobroj su poziciji. Sa druge strane, mi hoćemo da se vratimo u pobedničku atmosferu nakon poraza u poslednje vreme u Evroligi. Imamo naše probleme, ali imamo 11 igrača i igramo ispred naših navijača i probaćemo da pobedimo. Znamo da nemamo sve opcije, ali sa igračima koje imamo, njima verujem i i znam da će dati maksimum - rekao je on.

Otkrio je i kakvo je stanje najiskusnijeg igrača Miloš Teodosića koji je danas trenirao sa ekipom.

- Ne znamo da li će igrati Teodosić, i dalje oseća bol - kratko je prokomentarisao Grk.

Zvezda trenutno ima skor 10-19 i zauzima tek šesnaesto mesto na tabeli Evrolige, zbog čega ne može da se nada nastavku takmičenja nakon regularnog dela.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija