• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. P.

19.03.2024

22:30

Jago operisan! Zvezda se oglasila i otkrila stanje Brazilca!

Starsportphoto

Crvena zvezda

Jago operisan! Zvezda se oglasila i otkrila stanje Brazilca!

Podeli vest

Plejmejker Crvene zvezde Jago Dos Santos (25) uspešno je operisan danas u Beogradu, saopštio je klub sa Malog Kalemegdana.

Brazilski košarkaš je zadobio povredu glave prošle nedelje na meču protiv Makabija 29. kolu Evrolige, kada se sudario sa protivničkim igračem Bonzijem Kolsonom. Posle utakmice je odmah transportovan u bolnicu, gde mu je ustanovljena fraktura prednjeg zida frontalnog sinusa, kao i lakši potres mozga. On je tada ostao na posmatranju u bolnici, a na kraju je odlučeno da danas bude operisan.

Operacija je prošla u najboljem redu, a te informacije potvrdili su i iz Zvezde.

"Prvotimac Zvezde uspešno je operisan u utorak popodne u Beogradu. Od siline udarca tokom meča sa Makabijem zadobio je frakturu prednjeg zida frontalnog sinusa i ta povreda sanirana je operacijom. Uspešno se oporavlja i očekuje se da će u sredu biti pušten na kućno lečenje. Prva kontrola i previjanje biće u petak. Obaveštavamo javnost da ćemo o dinamici oporavka i njegovom povratku blagovremeno obavštavati javnost. Očekujte to u bliskoj budućnosti", navodi se u saopštenju kluba sa Malog Kalemegdana.

Doktori smatraju da će oporavak proteći brzo i da će biti spreman za finalini deo sezone u kojem Zvezdu očekuje plej-of u ABA ligi, kao i kvalifikacije za Olimpijske igre sa Brazilom koje su na programu u julu. Ipak, neko vreme moraće da nosi zaštitnu masku.


 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija