• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. P.

19.03.2024

21:33

Lebron uporedio Jokića sa Džordanom! Oduševljen sam njegovom igrom!

profimedia

NBA

Lebron uporedio Jokića sa Džordanom! Oduševljen sam njegovom igrom!

Podeli vest

Košarkaš Los Anđeles Lejkersa Lebron Džejms govorio je u superlativu o sprskom centru Nikoli Jokiću u podkastu kod NBA asa Džej Džej Redika.

Amerikanac je tom prilikom komentarisao mnoge teme iz sveta sporta, a u više navrata se osvrnuo na Jokića i uporedio ga sa legendarnim Majkl Džordanom.

Popularni "Kralj Džejms" je istakao da je naš košarkaš u svojoj dosadašnjoj karijeri napravio veliki poduhvat, sa obzirom da je osvojio titulu sa 27 godina, dok su on i Majkl Džordan to uspeli sa 28.
 - Oduševljen sam njegovom igrom. Ima samo 25 godina, bio je u finalu konferencije bar četiri puta, a jednom i u NBA finalu. On ima 25 godina, a ja svoju prvu titulu nisam osvojio pre 28 godine. Jokić je do prve došao u 27, a Džordan je sa 28 ja mislim - izjavio je Lebron.

Foto: USA TODAY Sports

Lebron i Jokić

Lebron smatra da je neprikosnoveno ovo što radi košarkaš Bostona Džejson Tejtum sa 25 godina, te da ga to pored Jokića čini elitnim igračem. 
 - Mislim da imamo mnogo očekivanja od Džejsona Tejtuma. On je iskusio mnogo pobeda u svojoj karijeri. Svi žele da ga vide kako preskače sledeći stepenik. Sve što je učinio pre 26. godine čini ga elitnim košarkašem - podvukao je Lebron.

Džordan je u svojoj karijeri ukupno osvojio šest NBA titula, dok Džejms trenutno ima dve manje.

Partijama srpskog centra u NBA ligi oduševljen je i legendarni brazilski košarkaš Oskar Šmit, koji je uveren da će Somborac osvojiti i treću MVP titulu. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

Sve stoji! Na granicama puno kao u košnici, kolone kilometarske
Društvo

Sve stoji! Na granicama puno kao u košnici, kolone kilometarske

Saobraćaj je jutros bio umerenog intenziteta, ali u toku dana se očekuje pojačan saobraćaj, pre svega na auto-putevima, a zatim ka graničnim prelazima i na izlazima iz većih gradskih sredina, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS). Trenutno su najveće gužve na graničnim prelazima Batrovci i Preševo.

27.04.2024

16:25

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija