• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: B.O.

20.03.2024

22:36

Teodosić nakon novog poraza: Moramo da radimo na karakteru, sada igramo za navijače!

Starsportphoto©

Crvena zvezda

Teodosić nakon novog poraza: Moramo da radimo na karakteru, sada igramo za navijače!

Podeli vest

Situacija je takva da sam se vratio i ranije nego što je planirano, ali ću iskoristiti naredne utakmice da uhvatim ritam, poručio je iskusni plejmejker nakon utakmice sa Panatinaikosom.

Nije uspela Crvena zvezda pred svojim navijačima da prekine niz poraza pošto je Panatinaikos slavio u "Beogradskoj areni" sa 89:76. Meč je obeležio povratak Miloša Teodosića na parket koji je istakao kako će crveno-beli do kraja igrati "muški" za sve navijače koji ih bodre od starta sezone, a sa ciljem da u što boljoj formi dočekaju plej-of ABA lige. 

- Teško je igrati utakmice bez rezultatskog značaja, ali moramo da ih iskoristimo za ono što dolazi. Treba da budemo fer i odužimo se navijačima maskimalnim pristupom. To je vrsta karaktera, na tome treba da radimo - rekao je Miloš Teodosić, a potom se dotakao i spornih sudijskih odluka koje su uticale na raspoloženje crveno-belih. 

- Teško je motivisati se, a onda dođe i sporan sudijski kriterijum. Nije pravo kada igraš, ostalo nam je još četiri kola do kraja, moramo da odigramo muški! Sledi Virtus, njima pobeda treba, ali mi idemo da pobedimo i zagorčamo nekom život od tih ekipa. 

Iako je Zvezda večeras izgubila Teodosić ističe da nije nezadovoljan predstavom svoje ekipe protiv Panatinaikosa. Dodaje organizator igre crveno-belih da su "zeleni" pravljeni za najviše domete. 

- Falilo je malo i sreće, ovo je sjajna ekipa pravljana za velike uspehe. Pružili smo im otpor u nekim delovima utakmice, ali su bili bolji. Nisam nezadovoljan načinom na koji smo igrali, ali bi trebali da budemo bolji - objasnio je iskusni plej. 

Nakon dugo vremena Miloš Teodosić vratio se na parket, a njegov oporavak prekinut je zbog povrede koju je pre nekoliko dana doživeo Jago Dos Santos. 

- Fali mi treninga i utakmica, vratio sam se ranije nego što je bilo planirano. Situacija je takva, Jago se povredio, ali iskoristiću ove utakmice da uhvatim ritam i što bolje se spremim. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

4 najdugovečnije rase pasa! Oni mogu da dočekaju duboku starost
Ljubimci

4 najdugovečnije rase pasa! Oni mogu da dočekaju duboku starost

Biranje kućnog ljubimca uvek je velik izazov jer u obzir treba uzeti mnogo faktora hoće li pas živeti u kući ili stanu, s decom ili mirnijim penzionerima, treba li mnogo vremena i strpljenja da ga dresirate, koliko će dlake gubiti i na kraju koliko će uopšte dugo živeti?

27.04.2024

06:21

Džet set

Srbija