• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. N.

10.04.2024

18:01

Kraj! Zvezda sa tri komada u polufinale Kupa!

Starsportphoto

Crvena zvezda

Kraj! Zvezda sa tri komada u polufinale Kupa!

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su Vršac 3:0 u četvrtfinalu Kupa Srbije i plasirali se među četiri najbolje ekipe u našem najmasovnijem takmičenju.

 

CRVENA ZVEZDA - VRŠAC 3:0 (1:0)

Strelac: Katai 6, Ndijaje 65, Bukari 82

Grad: Beograd

Stadion: Rajko Mitić

Gledalaca: 3.000

Sudija: Novak Simović

Žuti karton: Lainović (Vršac)

Crvena zvezda: Popović - Mimović (od 46. Kanga), Dragović, Milunović (od 83. Milosavljević), Radojević - Mijailović, Stamenić - Kraso (od 59. Bukari), Šljivić (od 75. Maksimović), Katai - Sremčević (od 59. Ndijaje)

Trener: Vladan Milojević

Vršac: Nović (od 79. Stevanović) - Terzić, Dijuf, Stojković (od 79. Pajović), Lazevski - Lainović, Milivojević, Čejić (od 75. Ivić), Todorović, Žunić - Rikelme

Trener: Zoran Kostić

 

UŽIVO

DRUGO POLUVREME

90. minut - Kraj utakmice! Sudija Simović nije produžio utakmicu, meč je završen. Crvena zvezda je pobedila Vršac 3:0 i plasirala se u polufinale Kupa Srbije.

82. minut - GOOOOOOOOOL 3:0! Kanga je centrirao, Milunoviću se piše aistencija, a Bukari je na drugoj stativi samo ćušnuo loptu u mrežu.

78. minut - U šansi se našao Ndijaje na asistenciju Mijailovića. Šut pravo u golmana Novića.

73. minut - Bukari je atraktivno "štiklom" loptu poslao do Mijailovića, koji šutira pored stative. 

69. minut - Kanga centrira sa strane na drugu stativu, ali tamo nije bilo nikog, lopta odlazi u gol aut. 

65. minut - GOOOOOOOOL 2:0! Ndijaje duplira Zvezdinu prednost na aistenciju Bukarija, proturio je loptu kroz noge golmanu Noviću.

56. minut: Katai je sa leve strane ubacio loptu u šesnaesterac, a pomalo nespretno primio ju je Sremčević. Muče se crveno-beli da dođu do Novićevog gola. 

Foto: Starsportphoto

 

50. minut: Igrači Crvene zvezde malo su promenili raspored stajanja na terenu. Zbog izlaska Mimovića, Srđan Mijailović je prešao na desnog beka. 

47. minut: Utakmica je prekinuta zbog koreografije na severnoj tribini koja podrazumeva i dimne bombe.

46. minut: Počelo je drugo poluvreme.

PRVO POLUVREME

45. minut: Kraj prvog poluvremena. 

41. minut: Viktor Radojević je pretrčao nekih 30 metara sa loptom, dodao je do Kraosa u šesnaesterac, ali je lopta zakačila kapitena Vršca Lazevskog. Zatim se odbila do Kataija, koji je šutirao, ali mu je udarac izblokiran. 

Foto: Starsportphoto

Ognjen Mimović

38. minut: Rani gol kao da je malo umirio Crvenu zvezdu, pa ne kidiše po svaku cenu po novi pogodak. 

35. minut: Kakva reakcija Žunića. Izbio je loptu na metar ispred gola Novića. 

31. minut: Crvena zvezda ima posed lopte 67 odsto. Definitivno je dominantniji rival. Odoleva Vršac koliko može, ali ne deluje da bi gosti mogli do izjednačenja. 

29. minut: Kombinovali su sada igrači Vršca. Rikelme je gađao, a onda je lopta došla do Terzića, ali je golman Zoran Popović dobro reagovao. 

26. minut: Pojačava Crvena zvezda pritisak. Treći korner za crveno-bele. Lopta je na kraju završila u autu, pa kod gostujuće ekipe. 

23. minut: Nešto mirniji period igre na "Marakani". Bez prilike na bilo kojoj strani već nekoliko minuita. 

19. minut: Dobro je sada reagovao golman gostujuće ekipe Nović. Uspeo je da spreči da Kraso uveća vođstvo Zvezde. 

Foto: Starsportphoto

Kraso u akciji

15. minut: Srđan Mijailović je izveo korner, a na loptu je natrčao Marko Stamenić. Međutim, nema ozbiljnije pretnje po Vršac. 

10. minut: Fudbaleri Vršca su došli do lopte, ali nisu uspeli duže da je zadrže. Zvezda je i u izmenjenom sastavu vidno kvalitetniji rival. 

6. minut: GOOOOL: Aleksandar Katai donosi vođstvo Crvenoj zvezdi.

3. minut: Zvezda ima inicijativu, ali bez prave prilike. 

1. minut: Utakmica je počela. 

Foto: Starsportphoto

 
PRE MEČA

18:52: Kad je reč o fudbalerima Vršca, oni su najpre kod kuće pobedili Mladost 3:1, a zatim Napredak, takođe na svom terenu 1:0. 

18.43: Fudbaleri Crvene zvezde odlično su prošli do sada kroz Kup. Najpre su na gostovanju pobedili Trajal 6:0, a onda kod kuće Radnički iz Niša 5:0. 

18.34: U timu Crvene zvezde su petorica igrača koji imaju status bonus fudbalera. To su: Ognjen Mimović, Marko Stamenić, Viktor Radojević, Jovan Šljivić i Uroš Sremčević. Na klupi su braća Nikola i Jovan Mituljikić, kao i Veljko Milosavljević i Andrija Maksimović. 

 

Ne brine me ništa što se tiče igrača. Ne znam još uvek kakav će tim izaći na teren sutra, stvari će biti jasnije nakon današnjeg treninga, tek ću tada odlučiti. Mi poštujemo svakog protivnika i u tom maniru ćemo uči u sutrašnju utakmicu, sa ciljem da prođemo dalje

 

18.29: Trener ekipe sa "Marakane" Vladan Milojević rekao je da mu je jedini cilj da Zvezda prođe ovu prepreku i nastavi pohod ka trofeju.

Foto: Starsportphoto

 

- Ne brine me ništa što se tiče igrača. Ne znam još uvek kakav će tim izaći na teren, stvari će biti jasnije nakon današnjeg treninga, tek ću tada odlučiti. Mi poštujemo svakog protivnika i u tom maniru ćemo uči u utakmicu, sa ciljem da prođemo dalje - rekao je Milojević. 

18.22: Crvena zvezda je poslednje tri sezone osvajala i titulu i Kup. Tako nešto na ovim prostorima nikom nije prošlo za rukom. Crveno-beli svakako žele da odbrane trofej, ali i pokušaju da četvrtu godinu zaredom osvoje duplu krunu. 

18.14: Kapiten Vršca Aleksandar Lazevski govorio je za Informer o šansama svog tima protiv Crvene zvezde.

- Iznenađenja, iako nisu česta, moguća su! Ipak, svesni smo kakvom rivalu idemo na noge. Zvezda je igrala Ligu šampiona, lider je u Superligi, suvišno je govoriti o njenim kvalitetima. Imamo i mi svoje adute, posebno smo dobri u prekidima, pa ukoliko budemo imali sreće, sve je moguće.

18.06: Kao što je Informer juče najavio, štoper Aleksandar Dragović se posle mesec dana vratio u tim. Opširnije o tome možete pročitati dok čekate početak utakmice.

18.01: Dobro došli na blog posvećen utakmici četvrtine finala Kupa Srbije, koji na "Marakani" igraju Crvena zvezda i Vršac. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

Avioni F16 su podvala za Ukrajinu! Kolektivni Zapad ima tajni cilj zbog kog isporučuje zastarelo oružje! (VIDEO)
Live TV

Avioni F16 su podvala za Ukrajinu! Kolektivni Zapad ima tajni cilj zbog kog isporučuje zastarelo oružje! (VIDEO)

U Ukrajinu stigao treći Patriot iz Nemačke. Putin dočekao Orbana u Kremlju. Steže se obruč oko Srbije! Šta stoji iza NATO izviđačkih aktivnosti u našoj zemlji. Na ovu i druge važne teme u emisiji "Rat uživo" govorili su Svetislav Lutovac, stručnjak za bezbednost i kontraterorizam i pukovnik Milorad Đošić. Uživo u program putem vajber uključenja javio se novinar i ratni reporter Igor Damnjanović koji je komentarisao trenutnu situaciju na ukrajinskom frontu. Politikolog Andrea Lović javio se uživo u program gde je komentarisao situaciju u Velikoj Britaniji nakon pobede laburista na izborima.

05.07.2024

19:52

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija