• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. P.

19.04.2024

14:32

Katastrofa za Crvenu zvezdu! Važan igrač zbog povrede završio sezonu!?

Starsportphoto

Crvena zvezda

Katastrofa za Crvenu zvezdu! Važan igrač zbog povrede završio sezonu!?

Podeli vest

Košarkaš Crvene zvezde Adam Hanga izgleda je završio sezonu zbog preloma šake! Iskusni mađarski košarkaš je u intervjuu za tamošnju televiziju "M1" otkrio da se najverovatnije neće vraćati na teren do kraja takmičarske godine, pošto je pre dva dana na treningu nakon jedne bezazlene situacije doživeo težu povredu.

Biće to, bez ikakve sumnje, ogroman udarac za ambicije aktuelnog vicešampiona ABA lige, pošto je nekadašnji as Reala u poslednje vreme igrao u sjajnoj formi, a između ostalog pokriva i poziciju plejmejkera, koja je tokom cele sezone problematična za crveno-bele.

Prognoze za nastavak sezone, kako Hanga kaže, nisu optimistične.

- Sezona je za mene najverovatnije završena. Polomiio sam kost na dva dela, juče sam skinio gips i moraću da mirujem između šest i osam nedelja - izjavio je Hanga za "M1".

Podsetimo, dva dana pre oglašavanja nekadašnjeg košarkaša Real Madrida, iz tabora Crvene zvezde su objavili da je došlo do povrede na tokom treninga, a košarkaš je objasnio šta se tada dogodilo.

Tokom treninga u utorak primio sam udarac u ruku. Bila je potpuno bezazlena situacija, borili smo se za loptu, zglob moje ruke je išao prema gore, a lakat mog saigrača prema dole. Nažalost, metakarpalna kost je pukla na dva dela - objasnio je Mađar

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)
Live TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)

Bitka za Časov Jar se zaoštrava. Zelenski smenio načelnika odeljenja za sajber bezbednost. Zašto je poseta kineskog predsednika važna za celu Evropu. Kolumbija prekinula diplomatske odnose sa Izraelom. Gosti emisije "Rat uživo" bili su analitičar prof. dr Miloš Laban i sociolog prof. dr Ilija Kajtez. Uživo u program javio se i geopolitički analitičar Milutin Ilić.

02.05.2024

19:58

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija