• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

30.04.2024

16:03

Zvezda čeka četvrti het-trik protiv TSC

Starsportphoto

Crvena zvezda

Zvezda čeka četvrti het-trik protiv TSC

Podeli vest

Fudbalere Crvene zvezde u četvrtak od 19 časova očekuje utakmica trećeg kola plej-ofa Superlige Srbije, kada će na stadionu “Rajko Mitić” dočekati TSC.

U prethodne tri sezone, barem jednom se dešavalo da neko iz Crvene zvezde protiv TSC postigne het-trik. U četvrtak će imati priliku da nastave seriju Aleksandra Kataija, Mirka Ivanića i Osmana Bukarija. 

Alekandar Katai je u utakmici odigranoj 30. avgusta 2020. godine sa tri gola u mreži, a pet ukupno od strane Crvene zvezde ka TSC-u, ispratio gosta u Bačku Topolu. Interesantno je to da je Katai tri gola postigao u prvom poluvremenu i to u razmaku od 25 minuta, te da su potom u nastavku igre pogađali Gavrić i još jedan akter Mirko Ivanić. Utakmica se usled pandemije korona virusa igrala pred praznim tribinama, a Katai je het-trik započeo "otvorenom" levicom u 20. minutu kada je na asistenciju sa 10 metara poslao loptu u mrežu. Zatim je sa ivice kaznenog prostora raspalio po lopti desnom nogom u 28. minutu i udvostručio prednost. Nesebičan je bio Boaći u 45. minutu i petom asistirao za Kataija kome je ostao lakši deo posla, kada je ponovo desnom uspeo da matira golmana gostiju.

Foto: FK Crvena zvezda

Aleksandar Katai

 


 
Seriju je nastavio Mirko Ivanić koji je blistao u Bačkoj Topoli na utakmici odigranoj 20. aprila 2022. godine kada je Zvezda slavila sa 4:0. Ivanić je do het-trika stigao za 51 minut, a pobedu je zatim potvrdio Ben. Ivanić je u 16. minutu "spakovao" levicom loptu u praznu mrežu nakon asistencije Kataija. Fantastičnu asistenciju je upisao Kanga u 64. minutu kada je dodavanjem prebacio čitavu odbranu, a Ivaniću ostalo da završi sjajnu akciju, i desnom nogom savlada golmana. Majstorski se zatim Ivanić u 67. minutu oslobodio čuvara i postigao prelep pogodak, te je i on kao Katai upisao učinak od dva gola desnom i jednog levom nogom.

 

Foto: Starsportphoto©

Mirko Ivanić

 

 
Za het-trik prošle sezone se pobrinuo Osman Bukari koji je 22. aprila 2023. godine u potpunosti uspeo da preokrene rezultat, jer je gost na "Marakani" vodio sa 1:0 na poluvremenu. Bukari je do het-trika stigao za 29 minuta, s tim da je u međuvremenu pogodak postigao i Kanga. U svom stilu je Bukari u 46. minutu nakon prodora po desnom boku i driblinga u stranu, "probušio" mrežu gostiju i poravnao rezultat. Situaciju "jedan na jedan" je potom rutinski rešio u 61. minutu i preokrenuo rezultat. Na kraju je postavio i konačan rezultat u 75. minutu kada je  dodavanje Viga iz dotrčavanja pretvorio u gol, ali je interesantno da je on sva tri pogotka postigao desnom nogom. 
 
ZVEZDINI HET-TRIKOVI PROTIV TSC:
 
Sezona 20/21: Aleksandar Katai - 25 minuta (dva desnom i jedan levom)
Sezona 21/22: Mirko Ivanić - 51 minut (dva desnom i jedan levom)
Sezona 22/23: Osman Bukari - 29 minuta (tri desnom)

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Cela zgrada - svi kandidati za odbornike Zeleno-levog fronta! Opozicija se sprda sa narodom: Optuživali vlast za fantomske birače, a oni imaju fantomske odbornike!
NEKO IH JE IDIOTSKI PRESELJAVAO

Cela zgrada - svi kandidati za odbornike Zeleno-levog fronta! Opozicija se sprda sa narodom: Optuživali vlast za fantomske birače, a oni imaju fantomske odbornike!

Liste za lokalne izbore opozicije pune su takozvanih fantomskih birača, kako su oni samo nazvali pojedine građane koji su menjali prebivalište i pokušali da tako optuže vlast da je pokrala decembarske izbore?! Sada, je opozicija prestavila - fantomske odbornike i to u svojim redovima!

17.05.2024

11:14

SRPSKA POLITIČKA ALHEMIJA! Samo da su protiv Vučića: Pljuvali se na pasja kola, a sad su u istom frontu!
Izbori 2024

SRPSKA POLITIČKA ALHEMIJA! Samo da su protiv Vučića: Pljuvali se na pasja kola, a sad su u istom frontu!

Proročke reči predsednika Srbije Aleksandra Vučića da će se opozicija istog časa ujediniti ako bude imala makar jedan glas, jednog odbornika, jednog poslanika više od vladajuće koalicije ponovo su dobile na snazi nakon što je doktor Branimir Nestorović, lider "Pravi Mi" najavio da će se povući iz izborne trke na lokalnim izborima u Beogradu, ako i lažni ekolog Savo Manojlović uradi isto.

17.05.2024

10:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija