• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. G.

11.05.2024

12:17

Pala odluka! Evo gde će Zvezda dočekati Partizan u finalu ABA lige!

Starsportphoto

Crvena zvezda

Pala odluka! Evo gde će Zvezda dočekati Partizan u finalu ABA lige!

Podeli vest

Košarkaši Crvene zvezde dočekaće Partizan u finalu ABA lige u dvorani "Pionir", potvrdio je klub sa Malog Kalemegdana!

Prethodnih dana vodila se polemika u kojoj dvorani će crveno-beli biti domaćini u finalnoj seriji regionalnog takmičenja, a prve dve utakmice na programu su 13. i 15. maja. Crveno-beli su, kako prenose beogradski mediji, obavestili vlasnike sezonskih ulaznica da će biti domaćini u "Pioniru", a ne u Beogradskoj areni, gde su bili domaćini u većini utakmica ove sezone i u Evroligi i u ABA ligi.

Foto: Starsportphoto©

Detalj sa jednog od prethodnih derbija

 

"Bez obzira što odluka nije nimalo laka i nosi veliki broj izazova u organizaciji utakmice, posebno što je broj sezonskih ulaznica veći nego kapacitet hale "Aleksandar Nikoloić“, dužni smo da obrazložimo odluku pred važno finale. Smatramo da je hala "Aleksandar Nikolić“ pravi domaći teren za naš tim, za koji smo se, uprkos mnogobrojnim preprekama, izborili pošteno tokom ligaškog dela sezone ABA lige. Atmosfera sa tribina hale "Aleksandar Nikolić" godinama je bila vetar u leđa generacijama Crvene zvezde koje su se borile za titule", saopštili su sa Malog Kalemegdana.

Aktuelni vicešampion Jadranske lige dodaje i da će oko dvorane biti postavljeni video bimovi kako bi i oni sezonci koji ne uđu u "Pionir" mogli da gledaju meč.

"Klub će organizovati postavljanje video bimova oko dvorane, kako bismo od celog događaja napravili praznik, a o svim detaljima, uz precizne informacije i instrukcije ko će i gde sedeti, klub ce se oglasiti tokom vikenda", dodaju iz Zvezde.

Foto: Starsportphoto

Branko Lazić i Kevin Panter, kapiteni večitih

 

Iz rukovodstva kluba obratili su se i navijačima koji ne budu bili prisutni u dvorani, a imaju sezonske ulaznice.

"Crvenu zvezdu činimo svi zajedno. Zato će klub kao znak zahvalnosti, uz želju za razumevanjem, omogućiti i kupovinu nove sezonske ulaznice za takmičarsku 2024/25 uz značajne pogodnosti, popuste i olakšice. Okolnosti u evropskoj košarci, u kojima se takmičimo, trenutno su takve da nam utakmice koje slede obezbeđuju ono sto svi želimo u sezoni pred nama. Krcat "Pionir" je domaći teren i daje nam priliku da dođemo do tog cilja", dodaju iz Zvezde.

Dakle, u Zvezdi veruju da bi u "Pioniru" imali istinsku prednost domaćeg terena. Podsetimo, KK Crvena zvezda početkom sezone je objavila da ima preko 12.000 prodatih sezonskih karata, a kapacitet dvorane na Zvezdari je oko 8.000 mesta, pa ostaje da se vidi na koji način će se to rešiti.

Prvi meč Crvene zvezde i Partizana na programu je u ponedeljak od 20.30, a drugi u sredu u 19.30. Partizan je sinoć izborio plasman u finale, pošto je u majstorici u Beogradskoj areni savladao Budućnost sa 100:86.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija