• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

14.05.2024

06:14

Očajno, gore ne može... "Delije" ljute na igrače, jednom žele da vide leđa

ATAIMAGES

Crvena zvezda

Očajno, gore ne može... "Delije" ljute na igrače, jednom žele da vide leđa

Podeli vest

Košarkaši Crvene zvezde su u prvoj utakmici finala plej-ofa bili bolji od Partizana (85:82), ali navijači su ipak imali šta da im zamere posle utakmice.

Heroj crveno-belih u dramatičnoj završnici u "Pioniru" bio je Dejan Davidovac. Osvojio je "mrtvu" loptu protiv Zeka Ledeja, vezao četiri izuzetno važna slobodna bacanja u poslednjih 14 sekundi Zvezdin krilni košarkaš. Partizan imao samo jednu šansu, šut sa polovine uz zvuk sirene za izjednečenje, ali Avramović nije uspeo da pogodi sa ogromne udaljenosti. Najefikasniji u oba sastava bio je Džejms Naneli sa 27 poena. Kod pobednika Jago je zabeležio 18, Mitrović 14, koliko i Miloš Teodosić, dok je 12 poena imao heroj crveno-belih Dejan Davidovac.

Pored pobede, navijači Crvene zvezde nisu prezadovoljni igrom. Nezadovoljni su pre svega izdanjem pojedinaca. Posebno ističu Nemanju Nedovića, koji je meč okončao sa sedam poena, dok su oduševljeni Teodosićem, Jagom i Davidovcem, ali i Bolombojem.

Jasno je navijačima Zvezde i pored pobede da će njihovi ljubimci morati da igraju mnogo bolje nego na startu finalne serije ako žele da se domognu trofeja u regionalnom takmičenju.

Foto: ATAIMAGES

Nemanja Nedović iznervirao navijače Zvezde

 

Foto: Starsportphoto©

 

 

Nemanja Nedović je igrom baš iznervirao navijače.

"Hvala deda! Nedović napolje", komenari je navijača na društvenim mrežama.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Poručuju  "delije" igračima da moraju mnogo bolje ako žele titulu. 

"Isčupasmo pobedu, prebitno, uz neviđeno malera, jako loše igre u potpunog podbacaja gomile igraca! Jezivo za Topića! Da su i oni dobili bilo bi zasluženo. Mora mnogo čvršće i bolje ako išta želimo!

 

 

 

 

 

 

 

"Nemanju Nedovica pratim od juniorskih dana i samo sam ga jednom video da je uzeo loptu i rešavao utakmicu kako treba. To je bilo protiv Asvela prošle godine".

 

 

"U drugoj će biti bolje, sigurno. Gore od ovog ne može. Svaka čast na pobedi Davidovcu, Teu i Džoelu".

 

 

Bilo je i zabrinutih navijača posle pobede Zvezde.

"Moraćemo kroz seriju da tražimo dodatne heroje, dobili smo ovo, ali sam veoma zabrinut. Kod njih "20+" mogu uvek da ti daju Panter, Naneli, Ledej, Avramović, Kaminski i Kaboklo ako bude dan da pogode Boga oca. Dozir, Smit i Ponitka opasni defanzivci. Teraj dalje KKCZ…
 

 

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
AS

pre 1 mesec

Nema razloga za nervozu i teške reči. Gore od ovoga ne može a ipak pobeda. Očekujem da sve bude bolje i rasterećenije.

Pavle Korčagin

pre 1 mesec

Dobro je da Romike priznaju po neku sudijsku grešku na štetu Partizana, ali bilo ih je 5-6 tokom utakmice, dovoljno da bude 1:0 u seriji.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija