• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. R.

18.05.2024

07:19

Hit! Sferopulosa pitali da li bi bio trener Partizana, a ovo je njegov odgovor!

Starsportphoto

Crvena zvezda

Hit! Sferopulosa pitali da li bi bio trener Partizana, a ovo je njegov odgovor!

Podeli vest

Mnogo poštujem Partizan, ali ne bih mogao da budem trener crno-beli, kaže Janis Sferopulos (57) šef stručnog štaba Crvene zvezde.

Iskusni grčki stručnjak pričao je za litvanski portal "BasketNews" o brojnim temama, a dobio je i jedno škakljivo pitanje.

Naime, upitan je da li bi trenirao najvećeg rivala Crvene zvezde kada iz Partizana ode Željko Obradović.

"Vidite, moj odgovor je – ne! Sve vreme sam bio u velikim klubovima i kada osetiš to okruženje, teško je da zamisliš sebe na drugoj strani. Mnogo poštujem Partizan. Oni su veliki klub, mnogo uspeha su ostvarili tokom godina, stvarali su igrače koji su igrali na izuzetnom nivou. Ali ako sam već na klupi Zvezde, onda ne mogu u Partizan. Posle Olimpijakosa, nisam mogao da preuzmeo u PAO. Posle PAOK-a, nisam mogao u Aris. Bio sam u Makabiju, tako da ne mogu u Hapoel Tel Aviv ili Hapoel Jerusalim - poručio je Sferopulos.

Foto: Starsportphoto

 

 

 

Inače, klub iz Humske od početka 2024. godine ne zna za trijumf protiv crveno-belih, a Sferopulos je čak pet puta uspeo da nadmudri popularnog Žoca, jednog od najboljih evropskih stručnjaka u istoriji košarke.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Vesić otvorio hangar avio kompanije "Prince Aviation" (FOTO)
Politika

Vesić otvorio hangar avio kompanije "Prince Aviation" (FOTO)

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić otvorio je večeras hangar avio kompanije "Prince Aviation" uz poruku da je to važno za razvoj srpskog vazduhoplovstva i avio industrije, a događaju je između ostalih prisustvovao ambasador SAD u Srbiji Kristofer Hil.

27.09.2024

22:40

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Udarno! Izrael veruje da je ubijen vođa Hezbolaha!
Planeta

Udarno! Izrael veruje da je ubijen vođa Hezbolaha!

Izraelski kanal 12 objavio je večeras da se u Izraelu veruje da je vođa Hezbolaha Hasan Nasralah ubijen u večerašnjem napadu izraelskih odbrambenih snaga (IDF) na, kako se navodi, podzemnu komandnu bazu Hezbolaha u Bejrutu.

27.09.2024

22:24

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija