• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. V.

24.05.2024

18:46

S ponosom mogu reći sinu da mu je otac igrao za Zvezdu! Dirljiva poruka Dragovića

Starsportphoto

Crvena zvezda

S ponosom mogu reći sinu da mu je otac igrao za Zvezdu! Dirljiva poruka Dragovića

Podeli vest

Austrijski fudbaler Aleksandar Dragović ovog leta napustiće Crvenu zvezdu, posle tri sezone provedene na "Marakani".

Iskusni defanzivac, koji je za kratko vreme postao miljenik navijača, pa potom i kapiten, na najbolji način oprostiće se od crveno-belih sa još jednom osvojenom duplom krunom. 

Dragović je danas čelnicima kluba saopštio da napušta Ljutice Bogdana i da se vraća u Austriju iz Beča, njegov matični klub, a sada je odlučio i da se obrati navijačima.

On je na svom Instagram profilu objavio veoma dirljivu poruku. n

"Pre svsega, hteo bih da se zahvalim klubu za divnu saradnju u protekle tri godine. Zvezda je oduvek moj san. I hvala upravi za ostvarenje istog. Malo je reći da su mi ove godine donele radost. Jedna i najveća radost je što mom sinu s ponosom mogu reći da mu je otac igrao za Crvenu zvezdu. Zvezda uvek ostaje u mom srcu. Ostaje mi još jedna želja, a to je da "Marakana" sutra bude puna i da ceo Beograd čuje ko su delije. Vaš Drago", napisao je Dragović na Instagramu. 

Foto: Instagram printscreen

 

Sjajni štoper je na "Marakanu" stigao 2021. godine iz Bajer Leverkuzena kao slobodan igrač. On je tokom prethodne tri sezone u crveno-bečlom dresu odigrao 135 utakmica i postigao sedam golova uz tri asistencije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija