• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. V.

24.05.2024

23:34

Sferopulos posle FMP: Nije bilo lako igrati posle osvajanja ABA lige

Starsportphoto

Crvena zvezda

Sferopulos posle FMP: Nije bilo lako igrati posle osvajanja ABA lige

Podeli vest

Trener Crvene zvezde Janis Sferopulos je izneo utiske posle trijumfa svog tima u prvom polufinalu Košarkaške lige Srbije.

Crveno-beli su uz manje oscilacije savladali ekipu FMP sa 97:87 i poveli sa 1:0 u polufinalnoj seriji. Ekipa sa Malog Kalemegdana, koja brani titulu, već u ponedeljak imaće prvu meč loptu da se plasira u finale takmičenja. 

Sferopulos priznaje je da je bilo teško motivisati ekipu posle osvajanja ABA lige. 

- Ovo je polufinalna utakmica, napravili smo 1-0. Zbog ovoga čestitam igračima, ali i zbog spremnosti. Nije bilo lako nakon trofeja pre koji smo osvojili pre nekoliko dana da budemo mentalno spremni da igramo tešku utakmicu. FMP je došao da se bori i pravi nam probleme. Bilo je velike razlike na početku, ali su uspeli da se vrate. U drugom poluvremenu smo igrali bolje i u napadu i u odbrani i mislim kako se utakmica kretala zaslužili smo da pobedimo - poručio je Zvezdin trener. 

Foto: Starsportphoto©

 

Grčki stručnjak svestan je da je bilo uspona i padova u igri njegovog tima. 

- Nije lako održati koncentraciju, teško je za igrače da se bore sada posle finala ABA lige. Posle par  dana moraju ponovo da igraju na najvišem nivou, to nije lako. Na osnovu procenata i našeg šuta, mislim da smo imali veoma dobru utakmicu - podvukao je Sferopulos.

On je otkrio  zašto nije bilo Rokasa Gedraitisa u sastavu.

- Nije dobio poštedu, imao je mali problem sa kolenom, koji će prebroditi. Nije veći problem -  zaključio je Sferopulos.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija