• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. V.

24.05.2024

21:42

Imao sam jezive osećaje! Đoković priznao: Naravno da sam zabrinut

EPA Images

Novak Đoković

Imao sam jezive osećaje! Đoković priznao: Naravno da sam zabrinut

Podeli vest

Najbolji teniser sveta Novak Đoković priznao je da je izuzetno zabrinut posle poraza u polufinalu na turniru u Ženevi.

Srpski as neočekivano je izgubio od Čeha Tomaša Mahača sa 2:1 u setovima, pa je tako i na šestom turniru ove sezone eliminisan pre finala. Ono što pored poraza Đokovića, brine jeste ono što se dešavalo tokom meča sa Mahačom, jer je evidentno bilo da je imao fizičkih problema, pa je čak i povraćao.

Novak je posle meča priznao da je zabrinut zbog svega što se dešavalo u polufinalu.

- Naravno da sam zabrinut... Nisam igrao dobro cele tokom godine, osim nekoliko mečeva. Stvari su takve kakve su... - ekao je Đoković na konferenciji za medije.

Prvi reket sveta priznaje pred Rolan Garos, koji startuje u nedelju da nije favorit. 

- Ne vidim sebe kao favorita u Parizu. Pokušaću da idem meč po meč, pa ćemo videti. Nisam imao dobro veče, danas je bilo jako teško. Imao sam jezive osećaje tokom prvog dela ovog meča... Ne želim da oduzimam ništa od Tomaša Mahača, koji je zaslužio pobedu - dodao je Đoković. 

 

 

Srbin je istakao da mu nije jasno kako je uopšte dobio drugi set sa "nulom", kada je evidentno bilo da ima probleme.

- Ne znam šta da mislim o ovoj igri. Voleo bih da zaboravim. Ne znam kako sam osvojio drugi set. Na kraju, balans je dobar, nadao sam se, prilikom dolaska ovde, da ću igrati više od jednog meča, a, eto, odigrao sam tri. Nije lepo patiti ovako na terenu. Teško je fokusirati se na tenis kada imate brige na umu. Nadam se da ću biti zdrav za Rolan Garos - zaključio je Nole.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija