• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Z.

09.06.2024

21:11

Hvang dobija društvo na "Marakani"! Zvezda završila transfer Južnokorejca!

Reuters

Crvena zvezda

Hvang dobija društvo na "Marakani"! Zvezda završila transfer Južnokorejca!

Podeli vest

Za čelnike crveno-belih nema odmora, gotov je posao i oko angažovanja Jong Von Seula (25).

Nije tajna da srpski šampion već nekoliko meseci obigrava oko reprezentativca Južne Koreje, bio je i zimus na listi želja, ali sada su se konačno sve kockice složile!

Kako prenosi portal "Mocart sport", Crvena zvezda će Ulsan Hjundaiju platiti 1.200.000 evra za transfer univerzalnog beka, uz 20 procenata od njegove naredne prodaje.

Reč je o momku koji je za klub iz Azije nastupao prethodne četiri i po godine, a odigrao je ukupno 156 utakmica, uz osam golova i 14 asistencija. Njegov dolazak ujedno znači da će In Bom Hvang dobiti uskoro društvo na "Marakani", pošto mu stiže saigrač iz nacionalnog tima, ukoliko, naravno, sjajni vezista ne napusti klub u predstojećem prelaznom roku.

Seul je samo još jedno u nizu pojačanja za ekipu Vladana Milojevića ovog leta, pošto su prethodno promovisani vezista Luka Ilić (24) i štoper Nemanja Stojić (26), a u toku ove nedelje ozvaničiće se saradnja i sa zadnjim veznim Dalsijom (28).

Foto: Reuters

Jong Von Seul

I to nije sve, isti portal navodi da su pregovori uspešno završeni i sa Famalikaom oko Pume Rodrigeza (25). Crveno-beli će za obeštećenje platiti 2.300.000 evra, plus određene bonuse, ukoliko krilni ofanzivac ispuni određene uslove, a portugalskom prvoligašu pripašće i deset posto od njegovog sledećeg transfera.

Reprezentativac Paname predviđen je da u ekipi zameni Osmana Bukarija, koji je nedavno prodat američkom Ostinu. Tokom karijere nastupao je i za Gent, Istru, Alaves, Lugo i Sporting Hihon, a za državni tim je na 47 mečeva dao pet golova, uz tri asistencije.

Foto: EPA Images

Puma Rodrigez

Podsetimo, Crvena zvezda je osim asa Gane, prodala još i vezistu Marka Stamenića u Koventri za 5.000.000 evra, a očekuje se da će Viljareal otkupiti ugovor štopera Stefana Lekovića. Nije nemoguće da odu i Afrikanci, Gelor Kanga i Kings Kangva, dok je neizvesna sudbina čuvara mreže Milana Borjana.

S druge strane, kapiten Aleksandar Dragović otišao je kao slobodan igrač u bečku Austriju, a misiju u Ljutice Bogdana završili su defanzivac Nemanja Milunović i golman Zoran Popović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Roditelji odgovaraju za nezakonita dela svoje maloletne dece! Nastavnica ranjena u "Ribnikaru" ima pravo na naknadu materijalne štete! (VIDEO)
Live TV

Roditelji odgovaraju za nezakonita dela svoje maloletne dece! Nastavnica ranjena u "Ribnikaru" ima pravo na naknadu materijalne štete! (VIDEO)

Pred Višim sudom u Beogradu, u ponedeljak, održan je parnični postupak protiv tuženih Miljane i Vladimira Kecmanovića, roditelja maloletnog dečaka koji je 3. maja prošle godine počinio masakr u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru po tužbi ranjene nastavnice Tatjane Stevanović. Na ovu temu govorili su novinarka Informera Jelena Rafailović i advokat Dragoš Cukavac.

26.06.2024

13:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Da li se krstite kada prođete pored crkve?
Srbija

Da li se krstite kada prođete pored crkve?

Primetili ste sigurno i videli mnoge da se prolazeći pored crkve, bilo pešice, bilo nekim prevoznim sredstvom, prekrste. Možda i vi to često radite, a ne znate da li postupate ispravno ili je pak reč o sujeverju.

26.06.2024

15:17