• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. N.

04.06.2024

13:20

Zvezda za šest meseci zaradila 30.000.000 evra! Terzić: Nastavićemo tako

crvenazvezdafk.com, Shutterstock, Starsportphoto

Crvena zvezda

Zvezda za šest meseci zaradila 30.000.000 evra! Terzić: Nastavićemo tako

Podeli vest

Fudbalski klub Crvena zvezda prihodovao je u poslednjih šest meseci više od 30 miliona evra od prodaje igrača!

Poslednji je "Marakanu" napustio Marko Stamenić, koji će karijeru nastaviti u Koventriju, a srpski šampion će inkasirati pet miliona evra i deset odsto od naredne prodaje. Pre njega, Zvezda je u 2024. godini prodala Kostu Nedeljkovića Aston Vili za devet miliona evra, Jovana Mijatovića "Siti grupi" za osam miliona evra, Osmana Bukarija američkom Ostinu za sedam miliona evra i Stefana Mitrovića Veroni za 1,3 miliona evra.

Foto: Starsportphoto

Marko Stamenić

 

Tri važna uslova

Generalni direktor crveno-belih Zvezdan Terzić objašnjava u čemu je ključ uspeha. 

- Nije poenta da li je nečiji butik skup ili nije. Poenta je da imate dobru robu i da neko hoće da je kupi. Druga važna stvar je da je vaša pregovaračka pozicija direktno uslovljena trenutnim finansijskim stanjem i potrebom vašeg kluba za novcem. Treća važna stvar je da li u datom trenutku imate više ponuda za tog igrača ili je to jedina. Potrebno je da se poklope sve te stvari da biste imali dobru pregovaračku poziciju - kaže Terzić za Informer.  

Poslednjih sedam sezona Zvezda je osvajala titule, a četiri puta duplu krunu. Svake godine, počevši od leta 2017, igrala je grupnu fazu nekog evropskog takmičenja, a igraće i naredne sezone. 

Foto: Starsportphoto

Zvezdan Terzić

- Crvena zvezda je toliko porasla kao klub da su joj se sve te stvari poklopile i uradićemo sve da taj trend bude nastavljen. A da bismo u tome uspeli, moramo da nastavimo i dalje da ulažemo, kako u nove igrače, tako i u omladinsku školu. Takođe, neophodno je da igramo dobar fudbal i ostvarujemo dobre rezultate. Samo dobri sportski rezultati stvaraju velike prihode - zaključio je Terzić. 

Biće još love

Tokom zimskog prelaznog roka Zvezdu su napustili Kings Kangva, koji je otišao na pozajmicu u belgijski Kortrajk i Jegor Prucev u Celje. Slovenački klub zainteresovan je za Rusa i trebalo bi da plati 1,2 miliona evra obeštećenja za njega. Očekuje se da će taj posao biti ozvaničen, što će uvećati Zvezdinu zaradu. Kad je reč o Kangvi, još nije poznato hoće li se vratiti na "Marakanu" ili će karijeru nastaviti u Belgiji. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Roditelji odgovaraju za nezakonita dela svoje maloletne dece! Nastavnica ranjena u "Ribnikaru" ima pravo na naknadu materijalne štete! (VIDEO)
Live TV

Roditelji odgovaraju za nezakonita dela svoje maloletne dece! Nastavnica ranjena u "Ribnikaru" ima pravo na naknadu materijalne štete! (VIDEO)

Pred Višim sudom u Beogradu, u ponedeljak, održan je parnični postupak protiv tuženih Miljane i Vladimira Kecmanovića, roditelja maloletnog dečaka koji je 3. maja prošle godine počinio masakr u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru po tužbi ranjene nastavnice Tatjane Stevanović. Na ovu temu govorili su novinarka Informera Jelena Rafailović i advokat Dragoš Cukavac.

26.06.2024

13:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Da li se krstite kada prođete pored crkve?
Srbija

Da li se krstite kada prođete pored crkve?

Primetili ste sigurno i videli mnoge da se prolazeći pored crkve, bilo pešice, bilo nekim prevoznim sredstvom, prekrste. Možda i vi to često radite, a ne znate da li postupate ispravno ili je pak reč o sujeverju.

26.06.2024

15:17