• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. R.

04.06.2024

10:28

Nisam molio da dođem ovde! Zvezdin bombarder surovo iskren: Dokazao sam se, zato sam i pozvan!

FK Crvena zvezda

Crvena zvezda

Nisam molio da dođem ovde! Zvezdin bombarder surovo iskren: Dokazao sam se, zato sam i pozvan!

Podeli vest

Zvezdin napadač Šerif Ndijaje (28), dobio je poziv selektora Senegala Alijua Sisea za dva kvalifikaciona meča te selekcije za naredno Svetsko prvenstvo (11. jun - 19. jul, 2026. godine), a špic crveno-belih nema nameru da ispusti ukazanu šansu.

Seneglaci će 6. juna odmeriti snage sa DR Kongo u Diamniadiju, a tri dana kasnije će se sastati sa Mauritanijom u Muakšnotu. 

Golgeter koji je prošlu sezonu u crveno-belom dresu okončao sa 15 postignutih golova uzbuđen je zbog poziva u nacionalni tim.

- Bez obzira na to da li igram napadača, veznog, defanzivca ili čak golmana, spreman sam. Nisam molio da dođem ovde u reprezentaciju. Dokazao sam se, zato sam i pozvan - rekao je Šerif medijima iz domovine.

 

Foto: Starsportphoto©

 

 

 

Robusni napadač ne želi ništa da prepusti slučaju i čvrsto je rešen da iskoristi ukazanu priliku.

- Da biste ostali u reprezentaciji, morate da radite. Nema vremena za gubljenje. Daću sve od sebe da iskoristim minute koje imam na terenu šansu koja mi se ukazala. U selekciju sam stigao sa gvozdenim mentalitetom. Došao sam ovde da pomognem timu da ostvari svoje ciljeve. Dobio sam priliku da budem ovde, tako da ne želim da napustim grupu - ističe stameni ofanzivac.

 

Foto: Starsportphoto

 

 

 

Bez obzira na to što ima saigrače iz najjačih evropskih liga, i te kako veruje da mu je mesto među najboljima i veruje u sebe i svoje kvalitete.

- Ne zanima me ono što drugi igrači rade. Ja sam Šerif Ndijaje i ovde sam da se dokažem, a reprezentacija je porodica i u istom smo brodu. Bilo da postignem gol ja ili neko drugi, glavno je da uzmemo bodove. Imamo dve važne utakmice za naš narod, za nas same. Ako budemo imao priliku da postignemo gol, uradiću to, u suprotnom ću sve učiniti da to uradi neko drugi iz tima -  zaključio je Šerif Ndijaje.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Mađarska otvara nova pristupna poglavlja sa Srbijom! Sijarto: Centralna Evropa i zapadni Balkan mogli bi da budu most između Istoka i Zapada
Politika

Mađarska otvara nova pristupna poglavlja sa Srbijom! Sijarto: Centralna Evropa i zapadni Balkan mogli bi da budu most između Istoka i Zapada

Mađarska će tokom svog predsedavanja Evropskom unijom, koje počinje 1. jula, otvoriti nova poglavlja u pristupnim pregovorima sa Srbijom i voditi međuvladine razgovore sa svih pet kandidata za članstvo Zapadnog Balkana u okviru svojih nastojanja da ubrza proširenje EU u tom regionu, izjavio je danas ministar spoljnih poslova i trgovine Peter Sijarto.

26.06.2024

12:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Planeta

Konačno slobodan! Ovako sada izgleda Džulijan Asanž! (FOTO, VIDEO)
Planeta

Konačno slobodan! Ovako sada izgleda Džulijan Asanž! (FOTO, VIDEO)

Osnivač Vikiliksa Džulijan Asanž izjasnio se krivim po jednoj optužbi za pribavljanje i objavljivanje vojnih tajni SAD, kao rezultat dogovora sa tužiocima američkog Sekretarijata za pravosuđe, čime je obezbedio sebi slobodu, a time je završena i duga pravna saga koja je pokrenula debate o slobodi štampe i nacionalnoj bezbednosti.

26.06.2024

11:28

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija