• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Z.

17.06.2024

15:15

Zvezda predstavila Afrikanca: Zbog Milojevića sam tu, želim u Ligu šampiona!

FK Crvena zvezda

Crvena zvezda

Zvezda predstavila Afrikanca: Zbog Milojevića sam tu, želim u Ligu šampiona!

Podeli vest

Doskorašnji fudbaler APOEL-a, Dalsio Gomeš (28) zadužio je crveno-beli dres sa brojem 22.

Reprezentativac Gvineje Bisao potpisao je ugovor sa srpskim prvakom na dve godine, uz opciju produžetka na još 12 meseci. On će tako imati priliku da ponovo sarađuje sa Vladanom Milojevićem, koji mu je bio i trener u kiparskom klubu.

Centralni vezista je treće pojačanje tima sa "Marakane" u ovom prelaznom roku, pošto su prethodno promovisani štoper Nemanja Stojić i vezista Luka Ilić.

- Prvi utisci su sjajni, ovo je viši nivo igre za mene i ostvarenje sna mi je da budem deo ovako velikog kluba. Želim da igram Ligu šampiona sa Zvezdom i srećan sam što sam ovde. Drago mi je što ću ponovo da sarađujem sa trenerom Milojevićem koji mi je pomogao puno da napredujem kao igrač. Verujem da će sve biti dobro - rekao je Dalsio.
 
Momak koji je rođen u Portugalu dobro je upoznat i sa atmosferom koju prave Zvezdini fanovi.

Foto: FK Crvena zvezda

Dalsio Gomeš i Mitar Mrkela

- Čim sam potpisao, stiglo mi je preko hiljadu poruka na Instagramu od navijača. Nikada to u životu nisam osetio i želim da im vratim ljubav kroz dobre partije na terenu - poručio je Dalsio i otkrio zašto baš broj 22.

- To j dan mog rođenja, kao i moje ćerke.
 
On ima i bogato internacionalno iskustvo, pošto je pored Benfike i Belenenseša, nosio još i dres Glazgov Rendžersa i Panetolikosa.
 
- U Grčkoj sam igrao u manjim timovima, ali na Kipru sam bio u timu koji pretenduje na titulu. Znam kakva je liga u Srbiji, neće biti nimalo lako, ali sam spreman za sve izazove. Milojević mi je uvek govorio da mogu svuda na terenu da igram, ali lično se najbolje osećam kao "osmica" - otkrio je Dalsio.

Foto: FK Crvena zvezda

 

Na kraju je Afrikanac rekao da je upoznat sa kvalitetima crveno-belih, kao i da poznaje Gelora Kangu.

- Gledao sam neke Zvezdine utakmice, tako da znam šta me čeka. Interesantno je da sam za reprezentaciju igrao protiv Kange, koji je odličan igrač, mislim da smo sličan tip. Ne volim puno o sebi da pričam, hoću da se pokažem na terenu - zaključio je Dalsio. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vučević: Dunavski koridor biće završen do septembra 2025.
Politika

Vučević: Dunavski koridor biće završen do septembra 2025.

Predsednik Vlade Srbije Miloš Vučević obišao je danas radove na izgradnji završnog sloja asfalta na prvoj deonici Dunavskog koridora kod petlje Požarevac i najavio da će ta brza saobraćajnica biti završena u septembru 2025. godine, što je 15 meseci pre ugovorenog roka.

26.06.2024

14:03

TV

Roditelji odgovaraju za nezakonita dela svoje maloletne dece! Nastavnica ranjena u "Ribnikaru" ima pravo na naknadu materijalne štete! (VIDEO)
Live TV

Roditelji odgovaraju za nezakonita dela svoje maloletne dece! Nastavnica ranjena u "Ribnikaru" ima pravo na naknadu materijalne štete! (VIDEO)

Pred Višim sudom u Beogradu, u ponedeljak, održan je parnični postupak protiv tuženih Miljane i Vladimira Kecmanovića, roditelja maloletnog dečaka koji je 3. maja prošle godine počinio masakr u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru po tužbi ranjene nastavnice Tatjane Stevanović. Na ovu temu govorili su novinarka Informera Jelena Rafailović i advokat Dragoš Cukavac.

26.06.2024

13:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija