• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. R.

05.07.2024

13:57

Zvezda bolja od Rusa! Šerif i Lanetov naslednik dali dva gola za pet minuta! (VIDEO)

Starsportphoto

Crvena zvezda

Zvezda bolja od Rusa! Šerif i Lanetov naslednik dali dva gola za pet minuta! (VIDEO)

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su ekipu Sočija sa 2:0 u prvom prijateljskom meču u Rusiji.

Viđena je uspavanka tokom većeg dela susreta na "Gasprom areni" u Sankt Peterburgu, ali je beogradski klub zasluženo slavio!

Prvo veliko uzbuđenje desilo se u finišu prvog poluvremena, kada je šampion Srbije "spakovao" ruskom timu dva gola za pet minuta i sa lepom prednošću otišao na pauzu.

 

CRVENA ZVEZDA – SOČI  2:0

Strelci: Ndijaje 39, Jovanović 44

Grad: Sankt Peterburg

Stadion: Gasprom Arena

Sudija: Ivan Abrosimov

CRVENA ZVEZDA: Guteša - Mimović, Điga (od 70. Milosavljević), Leković (od 70. Đurić), Rodić (od 70. Radojević), Dalsio (od 70. Hvan), Ilić (od 57. Kanga), Jovanović (od 70. Maksimović), Šljivić (od 46. Knežević), Katai (od 46. Anan) - Endijaje (od 70. Sremčević).

SOČI: Degtev (od 67. Zabolotnji), Magal, Alves (od 78. Kožemjakin), Suslov (od 67. Litvinov), Makarčuk (od 67. Zajka), Kravcov (od 77. Burmistrov), Savedra (od 82. Šagiahmetov), Levin (od 67. Makarov), Kramarić (od 78. Mortovoj), Safronov (od 67. Lazarev), Guarirapa (od 82. Fedorov).

 

Igrao se 39. minut kada su izabranici Vladana Milojevića poveli golom Šerifa Ndijajea, koji je u 3. minutu promašio fenomenalnu priliku. Ipak, upisao se u strelce jer je lepo iskoristio loptu koju je dobio od Dalsija, izbegao ofsajd zamku, lako izbacio čuvara mreže Sočija i pogodio praznu mrežu.

 

 

 

 

Nisu Rusi "ni trepnuli", a već je bilo 2:0 na semaforu, kada je prvenac za crveno-bele postigao novajlija koji je stigao iz Vojvodine, Lazar Jovanović, inače sin nekadašnjeg srpskog reprezentativca Milana Laneta Jovanovića.

Pokušao je da ga uposli Jovan Šljivić, koji je šutirao sa leve strane, ali je golman Dektev bio budan. Ipak, lopta je došla do Zvezdinog tinejdžera, koji je sjajno pratio akciju i rutinski matirao golmana.

 

 

Nije bilo mnogo uzbuđenja u drugom delu susreta, a vredi istaći šansu iz 77. minuta, kada je došla lopta do Nikole Kneževića, ovaj je iz prve je šutirao, a odbranio mu je rezervni golman Zabolotnji. Zaustavljen je 30 sekundi kasnije i udarac In Bom Hvana.

Nedostajalo je malo da se u poslednjim trenucima meča u strelce upiše i Andrija Maksimović! Prebacio se sa krila u sredinu, pokušao u bliži ugao, ali odbranio je Zabolotnji.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Kurtijev teror ne prestaje! Slađanu Trajkoviću produžen pritvor
Politika

Kurtijev teror ne prestaje! Slađanu Trajkoviću produžen pritvor

Osnovni sud u Prištini produžio je za još dva meseca meru sudskog pritvora Slađanu Trajkoviću iz Severne Mitrovice, koga Specijalmo tužilaštvo iz Prištine tereti da je navodno izvršio krivično delo "Ratni zločina protiv civilnog stanovništa", potvrdio je za Kosovo onlajn njegov advokat Dejan Vasić.

08.07.2024

11:31

Sigurnost cena poljoprivrednih proizvoda je od presudnog značaja za srpski agrar! Momirović: Poljoprivednicima moramo obezbediti predvidivost!
Politika

Sigurnost cena poljoprivrednih proizvoda je od presudnog značaja za srpski agrar! Momirović: Poljoprivednicima moramo obezbediti predvidivost!

Zajedničkim aktivnostima sa Produktnom berzom Novi Sad obezbedićemo predvidivost za naše poljoprivrednike. Poljoprivrednicima je dostupna mogućnost efikasnog osiguranja cena žitarica i uljarica korišćenjem fjučers tržišta, dok je proizvod još uvek na njivi u samoj fazi proizvodnje, istakao je ministar trgovine Tomislav Momirović nakon održanog sastanka.

08.07.2024

11:12

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)
Kultura

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)

Nakon izuzetno uspešnih samostalnih i grupnih izložbi širom Evrope i regiona mladi, ali već afirmisani, slikar Marko Kusmuk svoj novi opus predstavlja beogradskoj publici na velikoj samostalnoj izložbi "Anatomija zvuka" u Salonu Muzeja grada Beograda. Na izložbi, koja će biti otvorena do 28. jula, predstavljeno je 65 slika, a umetnik je izložio i svoju prvu skulpturu.

06.07.2024

17:48

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija