• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. N.

17.07.2024

15:19

Spreman sam za velika dela! Duarte potpisao trogodišnji ugovor

FK Crvena zvezda

Crvena zvezda

Spreman sam za velika dela! Duarte potpisao trogodišnji ugovor

Podeli vest

Spreman sam i jedva čekam da zajedno napravimo veliki rezultat, kaže novi napadač Crvene zvezde Bruno Duarte. On je danas potpisao ugovor na tri godine i zadužio je dres sa brojem 17.

On ističe da mu odgovara Zvezdin napadački i agresivan stil igranja. 

- Zvezda je veliki klub i srećan sam što sam došao, jer je ovo u skladu s mojim ambicijama. Osećam se spremnim da igram, i želim što pre da se upoznam sa saigračima, te da počnem da postižem golove. Iza mene su dobre pripreme, i fizički sam potpuno spreman. Znam kakav stil igre gaji Zvezda, da je reč o napadačkom i agresivnom timu, koji uvek teži da postigne što veći broj golova i to mi odgovara. Poruka za navijače je da ću dati sve od sebe da kroz dobar rad, svi zajedno ostvarimo velike rezultate. Jedva čekam da zaigram - zaključio je Duarte.  

Foto: FK Crvena zvezda

 

 

Prve utiske o njemu izneo je i sportski direktor Mitar Mrkela. 

- Pričali smo tokom prelaznog roka da želimo da dovedemo još jednog napadača i odlučili smo se za Bruna Duartea, dojučerašnjeg centarfora Farensea. Uspešna sezona je iza njega, postigao je 13 golova u jakom prvenstvu i biće veliko pojačanje za nas. Drugačiji je profil igrača od Ndijajea, a pred nama je naporno prvenstvo sa velikim brojem utakmica i želeli smo da dovedemo i ovakav tip napadača kakav je Duarte. U Zvezdu dolaze samo spremni igrači koji mogu odmah da doprinesu rezultatima i ciljevima, a Duarte je iskusan fudbaler i gde god da je nastupao - postizao je golove, te verujem da će i u crveno-belom dresu nastaviti u tom maniru. Očekujem ga odmah na terenu, jer je prošao pripreme sa Farenseom i verujem da će kroz Superligu ući u formu i biti ono što očekujemo od njega - istakao je Mrkela.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Strategija celog regiona je provociranje Srbije! Dojučerašnje komšije targetiraju Srbe i traže njihovu satanizaciju!
Live TV

Strategija celog regiona je provociranje Srbije! Dojučerašnje komšije targetiraju Srbe i traže njihovu satanizaciju!

Kabinet srpskog člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine Željke Cvijanović uputio je urgentan dopis ministru spoljnih poslova u Savetu ministara BiH, Elmedinu Konakoviću, u kome traže da hitno i bez odlaganja odobre dolazak i prelet helikoptera MUP Srbije da bi pomogao u gašenju požara na području opštine Gacko, te da tako pokaže odgovornost prema ljudskim životima. Ovim povodom gosti "Info jutra" Informer televizije bili su profesor dr Milimir Mučibabić, univerzitetski profesor i analitičar i politikolog Ljuan Koko.

17.07.2024

12:34

Strašno je to što pripadnica tajne službe nije umela da vrati pištolj u futrolu! Nemoguće je da Ukrajinci izvrše atentat na Putina! (VIDEO)
Live TV

Strašno je to što pripadnica tajne službe nije umela da vrati pištolj u futrolu! Nemoguće je da Ukrajinci izvrše atentat na Putina! (VIDEO)

Kandidat za predsednika Amerike Donald Tramp nedavno je bio meta atentata koji je, pukom srećom, preživeo bez težih povreda. Da li je moguće da sličan napad zadesi i ruskog predsednika Vladimira Putina? Odgovor na ovo pitanje davala je Marina Galogaža, predsednica Udruženja sunarodnika Rusije, tokom gostovanja u "Info jutru" televizije Informer.

17.07.2024

10:02

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija