• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. G.

16.07.2024

12:29

Oglasio se Crnogorac kog želi Zvezda: Mogao bih na "Marakanu"!

profimedia

Crvena zvezda

Oglasio se Crnogorac kog želi Zvezda: Mogao bih na "Marakanu"!

Podeli vest

Crnogorski fudbaler iz redova švedskog Hamarbija Viktor Đukanović (20) poručio je da mu prija interesovanje Crvene zvezde i da bi u budućnosti mogao da obuče dres srpskog prvaka, kao i da će odluku o daljem nastavku karijere doneti u narednih nekoliko dana.

Mladi krilni napadač je u nešto opširnijem izlaganju za švedske medije potvrdio da je šampion Srbije zainteresovan za njega. Brojni portali u Švedskoj pisali su o ponudi Zvezde, a spekulisalo se da je klub sa "Marakane" ponudio čak tri miliona evra na adresu Hamarbija, ali da je taj novac odbijen. Navodno, Hamarbi traži četiri miliona evra.

Momak rodom iz Nikšića kaže da je počastvovan što se za njega interesuje beogradski klub.

- Srećan sam zbog interesovanja Zvezde. To je veliki klub, ali nekoliko još ih je pokazalo interesovanje. Sačekaću još malo pre nego što odlučim o svojoj budućnosti. Nisam baš u velikoj žurbi kada je u pitanju donošenje odluke. Nekoliko klubova je u igri. Nemam mnogo šta da dodam. Jednoga dana bih mogao da obučem dres Crvene zvezde - kaže Đukanović u razgovoru sa švedskim novinarima.

Foto: profimedia

Viktor Đukanović (desno) u dresu Hamarbija

 

Za ovog ofanzivca navodno su interesovanje pokazali brojni klubovi, među kojima se izdvajaju italijanski velikan Lacio i Bolonja. Ipak, izgleda je samo Zvezda poslala konkretnu ponudu, a deluje i da je Đukanović vrlo zainteresovan da pojača srpskog prvaka.

- Svako zna da je Crvena zvezda jedan od najvećih klubova na Balkanu sa ogromnom istorijom. Nema tu mnogo šta da se priča. Naravno da je velika stvar za mene kada me traži takav klub. Ako vas želi Zvezda to znači da ste radili dobro u karijeri. Redovno igra u Ligi šampiona i osvaja trofeje. Nije mala stvar igrati skoro svake sezone grupnu fazu Lige šampiona. Na meni je radim još napornije i ostanem fokusiran na dešavanja ovde, pa ćemo da vidimo šta će da bude - kaže Đukanović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Binić opleo po Stanoju: Muka mi je od njegovog kukanja!
Fudbal

Binić opleo po Stanoju: Muka mi je od njegovog kukanja!

Bura u srpskom fudbalu ne jenjava! Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde i član generacije koja je 1991. godine osvojila titulu šampiona Evrope isprozivao je trenera Partizana Aleksandra Stanojevića, kojem je zasmetalo to što su čelnici Fudbalskog saveza Srbije deset dana do početka prvenstva promenili pravila o bonusima, odnosno, igračima do 21 godine koji moraju da budu u svakom momentu na terenu.

15.07.2024

21:07

sledeća vest

Vesti

TV

Pijani divljaci napadaju Srbe na KiM! OVK terorista Kurti želi da eliminiše i srpske novinare! (VIDEO)
Live TV

Pijani divljaci napadaju Srbe na KiM! OVK terorista Kurti želi da eliminiše i srpske novinare! (VIDEO)

Na Glavnom gradskom mostu na Ibru, koji razdvaja severni srpski i albanski južni deo Kosovske Mitrovice juče je Albanac u vidno alkoholisanom stanju fizički nasrnuo i pivskom flašom gađao Biljanu Radomirović, novinarku "Politike" i Zorana Vlaškovića, novinara "Jedinstva". O tom nemilom događaju govorili su Milovan Drecun, narodni poslanik i napadnuti novinar Zoran.

16.07.2024

09:29

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Šta će biti sa Ukrajinom ako njega posluša?!
Planeta

Šta će biti sa Ukrajinom ako njega posluša?!

Bivši američki predsednik Donald Tramp, ako pobedi na izborima, mogao bi da zauzme još skeptičniji stav prema Ukrajini od onog koji je bivši američki lider izneo do sada, ako bude slušao svog potpredsednika Džej Di Vensa, prenosi Blumberg.

16.07.2024

14:22

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

S jedne strane Dunav, s druge violina!
Srbija

S jedne strane Dunav, s druge violina!

U čast virtuoza na violini i rodonačelnika pravog narodnog melosa, Vlastimira Pavlovića Carevca, u Velikom Gradištu održani su jubilarni 30. Carevčevi dani.

15.07.2024

17:52