• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. G.

15.07.2024

21:07

Binić opleo po Stanoju: Muka mi je od njegovog kukanja!

Miloš Rafailović

Fudbal

Binić opleo po Stanoju: Muka mi je od njegovog kukanja!

Podeli vest

Bura u srpskom fudbalu ne jenjava! Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde i član generacije koja je 1991. godine osvojila titulu šampiona Evrope isprozivao je trenera Partizana Aleksandra Stanojevića, kojem je zasmetalo to što su čelnici Fudbalskog saveza Srbije deset dana do početka prvenstva promenili pravila o bonusima, odnosno, igračima do 21 godine koji moraju da budu u svakom momentu na terenu.

Stanojević je danas tokom dana održao konferenciju za medije na kojoj je, u svom stilu, ukazao na to da je promena pravila protivpravna i da to itekako može da utiče na ekipu crno-belih. Generalno, iz Partizana nisu protiv pravila da se igra sa dva bonusa, ali smeta im što se to radi neposredno pred start prvenstva i smatraju da bi poštenije bilo da se sve to promeni po okončanju sezone 2023/24, koja startuje u petak.

Na to mu je, vrlo oštro, odgovorio Dragiša Binić, koji je trenera Partizana optužio da širi negativnu atmosferu u srpskom fudbalu.

Muka mi je više da slušam neprestano kukanje od strane trenera Partizana, a sezona nije ni počela. Stanojević sve radi kao u prošlom mandatu, uveliko pravi negativnu atmosferu i haos. Počeo je da  priča o regularnosti, a ne pominje da Napretku gostuju u Humskoj na svom stadionu. Ovo mu ništa nije neregularno i sve je u najboljem redu. Tada liga funkcioniše kao sat i problema nema. Licemerno zaista, jasno je da Stanojeviću smetaju bonusi, jer nema tim - poručuje Binić, a prenosi "Tanjug".

Foto: ATA Images

Aleksandar Stanojević

Prema rečima čuvenog fudbalera, crno-beli su upropastili omladinsku školu. Smatra da su zato primorani da prodaju Sameda Baždara.

- Trener jednog tima rešio da vodi politiku celog srpskog fudbala i lige. Školu su upropastili, vidim da Baždara prodaju i sada se prave naivni. Znaju da su klubovi još 10. juna izglasali da žele pravilo od dva bonusa i spremali se u skladu sa tim. Čitava priča o tome kada je doneta odluka od strane FSS ne pije vodu jer Zajednica je donela odluku na vreme i po propisima. Pa isti propisi važe i za Zvezdu i za Partizan. Ne razumem o čemu on priča? Ti dvostruki standardi i podizanje tenzije, samo da bi se pravila frka ničemu ne vodi - ističe Binić.

Foto: Foto: Miloš Rafailović

Dragiša Binić

Bivši Zvezdin as ne veruje da će Partizan ponovo biti šampion ni naredne sezone.

Namerno kreiraju mulj da bi opravdali i ovu sledeću sezonu bez trofeja. Kažu da jesu za bonuse, ali od sledeće sezone. Pa da li je moguće da taj tim nema tri mlada igrača od 25 licenciranih? To dovoljno govori o njihovom radu i načinu na koji funkcionišu. Vidim da mnogo brinu i o tome ko će da sudi, a ne vide problem u tome da oni forsiraju samo jednog sudiju i smatraju da je to potpuno regularno. Uz to sebe proglašavaju borcima za regularnost, a još jednom ponavljam, prvo kolo 'gostuju' na svom terenu - zaključuje Binić.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Sile mraka i vladari iz senke vuku sve poteze! Evo šta su hteli da postignu ubistvom Trampa! (VIDEO)
Live TV

Sile mraka i vladari iz senke vuku sve poteze! Evo šta su hteli da postignu ubistvom Trampa! (VIDEO)

Ko stoji iza atentata na Trampa? Forenzičari tvrde da je na skupu pucano iz tri različita oružja. Izraelska vojska izvela udare na centralnu Gazu. Među stradalima ima dece. Na ove, ali i sve druge važne svetske teme govorili su analitičar prof. dr Miloš Laban i politički filozof Dragoljub Kojčić. Uživo u program putem vajber uključenja javili su se i politikolog i advokat Aleksandar Đuričić i predsednik SPOR Stefan Srbljanović.

15.07.2024

22:30

Tramp isplanirao atentat na samog sebe? Slika nakon ranjavanja deluje kao da je izrežirana! (VIDEO)
Live TV

Tramp isplanirao atentat na samog sebe? Slika nakon ranjavanja deluje kao da je izrežirana! (VIDEO)

Jedan od scenarija je da je atentat na Trampa organizovao jedan mladić, ali sa druge strane, teorija je da je to organizovao sam Tramp kako bi obezbedio svoju pobedu na izborima. Obe teorije imaju smisla i obe imaju relativno adekvatne argumente. Šta je bliže istini? Na tu temu u "Info danu" govorili su prof. dr Ivan Pajović, ekonomista i bivši dopisnik "Politike" iz Moskve Slobodan Samardžija.

15.07.2024

16:35

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

S jedne strane Dunav, s druge violina!
Srbija

S jedne strane Dunav, s druge violina!

U čast virtuoza na violini i rodonačelnika pravog narodnog melosa, Vlastimira Pavlovića Carevca, u Velikom Gradištu održani su jubilarni 30. Carevčevi dani.

15.07.2024

17:52