• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. P.

14.08.2024

17:47

Milojević oprezan: Tradicija kaže da uvek imamo problem sa Čukaričkim, od petka ćemo se fokusirati na Bodo!

Starsportphoto

Crvena zvezda

Milojević oprezan: Tradicija kaže da uvek imamo problem sa Čukaričkim, od petka ćemo se fokusirati na Bodo!

Podeli vest

Očekuje nas veoma teška utakmica, tradicija kaže da uvek imamo problem sa Čukaričkim, tako da moramo dobro da se i psihički i fizički spremimo za to, poručio je trener Crvene zvezde, Vladan Milojević (54)!

Ekipa iz Ljutice Bogdana sutra od 20 časova gostuje Čukaričkom u Pančevu, u okviru petog kola Superlige Srbije. Uoči tog meča svoja očekivanja i ambicije izneo je šef stručnog štaba crveno-belih, Vladan Milojević.

- Očekuje nas veoma teška utakmica protiv Čukaričkog koji igra dobro od početka sezone. Reč je o ekipi koja je dobro spremljena i to vidimo po bodovima i rezultatima. Tradicija kaže da uvek imamo problem sa Čukaričkim, tako da moramo da se dobro spremimo psihički i fizički za to - započeo je Milojević.

Potom se fudbalski stručnjak osvrnuo na rivala, te istakao kako bi njegova ekipa trebala da obrati posebnu pažnju na vezistu Marka Docića, ali i na ostale igrače koju imaju velike kvalitete. 

- Docić je igrač koji je legenda Čukaričkog i sve se vrti oko njega. Dobro izvodi prekide, slobodnjake i kornere. Lider je u pravom smislu te reči, kao i iskusni Jovanović, Stevanović, Ivanović. Imaju i dobar balans sa mladim igračima i to im je vodeća filozofija. Svakako je Docić neko na koga treba obratiti pažnju - poručio je strateg crveno-belih.

Foto: FK Crvena zvezda

Fk Crvena zvezda

Upitan je Milojević i da li će brazilski fudbaler Bruno Duarte (28) izboriti svoje mesto u startnoj postavi, s obzirom da je na prethodne četiri utakmice upisao isto toliko golova. 

- Igrači moraju da se dokazuju na svakom treningu. Niko kod mene ne može da se "zacementira" u startnu postavu. Uvek zajedno sa stručnim štabom gledam koji mi igrači trebaju za datu utakmicu da bi doneli rezultat - istakao je Milojević.

Foto: FK Crvena zvezda

Bruno Duarte

Potom je strateg kluba iz Ljutice Bogdana otkrio kakav je zdravstveni bilten kada je reč o Omriju Glazeru koji je propustio nekoliko utakmica, kao i o Šerifu Endiajeu koji nije bio u sastavu na prošlom meču protiv Novog Pazara.

- Glazer je u završnoj fazi rehabilitacije. Što se Endijajea tiče, ima malih problema i videćemo šta kaže medicinski tim - istakao je trener crveno-belih. 

Foto: Starsportphoto

Bruno Duarte

Fudbaleri Crvene zvezde narednog utorka gostuju Bodo Glimtu u prvom meču plej-ofa za Ligu šampiona, a osam dana kasnije u revanš meču oni dočekuju norveški klub na čuvenoj "Marakani".

- Imam saradnike koji se već sad bave Bodeom, ali je to zabranjena tema za priču. Prvo nas čeka Čukarički, a od petka ćemo se fokusirati na Bode - istakao je Milojević.

Potom se trener crveno-belih osvrnuo i na činjenicu da će Zvezda protiv Čukaričkog igrati na veštačkoj podlozi, kao i protiv Bodoa.

- Kad imate ekipu koja je adaptirana na takvu podlogu, lakše je. Profesionalci smo i bitno je samo da je kvalitetan teren i ravan, da može da se igra - podvukao je Milojević.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Beograđanka napustila veliki grad i zbog ljubavi došla u dragačevsko selo: Jelena sa porodicom uzgaja kupine i ne libi se teških poslova!
Društvo

Beograđanka napustila veliki grad i zbog ljubavi došla u dragačevsko selo: Jelena sa porodicom uzgaja kupine i ne libi se teških poslova!

Dok mnogi iz unutrašnjosti Srbije hrle u Beograd kako bi ostvarili svoje snove i nastavili život, da je i te kako moguće i potpuno suprotno od toga na svom ličnom primeru pokazala je Beograđanka Jelena Radičević koja se iz glavnog grada preselila u prelepo dragačesvko selo, Gornju Kravaricu i to zbog ljubavi prema svom suprugu.

14.08.2024

19:11

TV

Američkim okupatorima Albanci služe kao besni kerovi upereni protiv Srba! Evo zašto je opasno otvaranje mosta na Ibru! (VIDEO)
Live TV

Američkim okupatorima Albanci služe kao besni kerovi upereni protiv Srba! Evo zašto je opasno otvaranje mosta na Ibru! (VIDEO)

U emsiji "Info dan" gostovali su Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM i Ljubomir Marić, bivši narodni poslanik. Oni su govorili o značaju mosta na Ibru i zbog čega je za Srbe toliko važno da most ostane zatvoren. Uživo u program javio se i dopisnik Informera Lazar Stević koji je govorio o tome kakva je trenutna situacija na mostu na Ibru.

14.08.2024

15:36

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Vodič kroz humani biznis po receptu Tejlor Svift
Kultura

Vodič kroz humani biznis po receptu Tejlor Svift

Muzičke biografije često su zanimljive i čitaocima koji nisu „muzički fanovi“, jer su važan izvor razumevanja društvenih trendova niza decenija, pa i vekova. Ali, zahvaljujući biografiji novinarke Kerolajn Salivan Tejlor: Iz ere u eru, koju je nedavno objavilo Vulkan izdavaštvo, za ovaj žanr mogli bi ozbiljno da se zainteresuju i marketinški stručnjaci, biznismeni i svi oni kojima su važne teme finansija i investicija.

14.08.2024

11:42

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija