• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. J.

18.08.2024

14:31

Jago bacio "delije" u trans! Brazilac na spektakularan način najavio novu sezonu u dresu Zvezde! (FOTO)

Starsportphoto

Crvena zvezda

Jago bacio "delije" u trans! Brazilac na spektakularan način najavio novu sezonu u dresu Zvezde! (FOTO)

Podeli vest

Crvena zvezda se polako sprema za početak nove sezone, a tim je mnogi bit rekli nikad jači. Crveno-beli dres kluba sa Malog Kalemegdana će nositi i Jago dos Santos.

Ovaj talentovani Brazilac odlučio je da ostane u Beogradu uprkos unosnoj ponudi iz Rusije, te će i naredne sezone biti jedan od ključnih igrača tima sa Malog Kalemegdana.

Jago je ovog leta bio na korak od odlaska, ali su čelnici Crvene zvezde uspeli da ga zadrže poboljšanim ugovorom, što je donelo veliko olakšanje navijačima kluba.

Foto: Starsportphoto

Jago dos Santos

Njegov ostanak označava kontinuitet u ekipi koja se dodatno pojačala, a od Brazilca se očekuje da pruži izvanredne partije u dresu crveno-belih.

Dos Santos je tokom leta učestvovao na Olimpijskim igrama u Parizu, gde je sa reprezentacijom Brazila uspeo da prođe grupnu fazu, ali su ih u četvrtfinalu zaustavili moćni Amerikanci.

Iako je tokom leta imao problema sa povredama, Jago je nedavno objavio na društvenim mrežama da je spreman za povratak na teren.

 

 

- Već sam na dugoj pauzi, vreme je da se vratim nazad - napisao je Jago u svojoj objavi, što je izazvalo oduševljenje među navijačima Crvene zvezde koji sa nestrpljenjem iščekuju njegov povratak na parket.

Crvena zvezda ulazi u novu sezonu sa velikim ambicijama, a sa Jagom u timu, očekivanja su još veća. Navijači se nadaju da će Brazilac pokazati sav svoj potencijal i pomoći ekipi da ostvari zapažene rezultate na domaćoj i evropskoj sceni.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija