• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.J.

16.08.2024

09:53

Čović o "slučaju Petrušev"! Prvi čovek Crvene zvezde otkrio da li je reprezentativac Srbije blizu povratka na Mali Kalemegdan!

REUTERS

Crvena zvezda

Čović o "slučaju Petrušev"! Prvi čovek Crvene zvezde otkrio da li je reprezentativac Srbije blizu povratka na Mali Kalemegdan!

Podeli vest

Filip Petrušev i dalje ostaje glavna meta Crvene zvezde u jeku letnjeg prelaznog roka, otkrio je prvi čovek crveno-belih Nebojša Čović.

Crvena zvezda intenzivno radi na povratku Filipa Petruševa u svoje redove, što se pokazalo kao prioritet nakon njegovog uspeha sa reprezentacijom Srbije na Olimpijskim igrama u Parizu.

 

Petrušev, koji je nedavno osvojio bronzanu medalju, postao je ključna meta za srpskog šampiona i aktuelne prvake Jadranske lige. Prestižni sportski portal "ESPN" je čak pisao o Petruševu kao jednom od igrača kojem bi trebalo pružiti novu šansu u NBA ligi.

 

Nebojša Čović, predsednik Crvene zvezde, potvrdio je da su u toku razgovori sa Petruševom kako bi se utvrdilo da li bi bio voljan da se vrati.

 

Foto: Starsport

 

 

 

- Nije se Zvezda ništa još dogovorila. Bili smo u razgovorima sa Filipom, da vidimo da li ima želju da se vrati. Izrazio je želju, radili smo na tome i još radimo. Naročito pošto se u Olimoijakos vratio Vezenkov. Olimpijakos ima drugi problem, a to je povreda Mustafe Fala. Ne znam da li se vratio - rekao je Čović gostujući u jutarnjem programu televizije Prva.

 

Petrušev, koji je prethodne sezone igrao za Olimpijakos, ima ugovor sa grčkim klubom, ali konkurencija na njegovim pozicijama je velika, s obzirom na prisustvo Vezenkova, Fala, Nikole Milutinova, Aleka Pitersa i Mozesa Rajta. U prethodnoj Evroligaškoj sezoni, Petrušev je imao značajnu ulogu, beležeći 6,3 poena i 3,3 skoka u proseku za 15 minuta na parketu.

 

Njegov doprinos na Olimpijadi bio je impresivan, sa prosečnim učinkom od 9,7 poena i 4,5 skokova, što dodatno povećava njegovu vrednost kao igrača. Crvena zvezda je očigledno spremna da uloži napore kako bi ponovo uključila ovog talentovanog Beograđanina u svoj tim.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija