• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.J.

22.08.2024

16:26

Analitičari potcenjuju Zvezdu! Mizerne šanse za srpskog šampiona u revanšu protiv Bodea! (FOTO)

EPA Images

Crvena zvezda

Analitičari potcenjuju Zvezdu! Mizerne šanse za srpskog šampiona u revanšu protiv Bodea! (FOTO)

Podeli vest

Crvena zvezda je na korak od ostvarenja sna, ali pred sobom ima jednu od najtežih prepreka u poslednjih nekoliko sezona – norveški Bode Glimt.

Revanš meč plej-ofa za Ligu šampiona, koji će se odigrati u sredu u 21 čas na "Marakani", doneće konačan odgovor na pitanje – da li će Zvezda ponovo zasijati na evropskoj sceni?

Rezultat iz prvog duela ostavlja sve opcije otvorenim. Iako je Bode Glimt pokazao izuzetne kvalitete i bio dominantniji tim u prvom susretu, gol Ognjena Mimovića pružio je nadu srpskom prvaku i prepolovio prednost Norvežana.

Foto: FK Crvena zvezda

FK Crvena zvezda - Bode Glimt

Beograd sada postaje poprište borbe u kojoj Zvezda mora dati sve od sebe da bi preokrenula situaciju i obezbedila plasman u grupnu fazu Lige šampiona.

Zvezda je u prvom susretu pokazala sjajnu igru u poslednjih 25 minuta, no to nije bilo dovoljno da se izvuče povoljniji rezultat na hladnom severu.

Nedostatak sreće u prvom poluvremenu, kada je Šerif bio zaustavljen u ofsajdu, mogao je da promeni tok utakmice, ali crveno-beli sada imaju priliku da se iskupe pred svojom publikom.

Statističari i bukmejkeri daju Crvenoj zvezdi samo 24% šansi za prolazak, dok je Bode Glimt favorit sa 76% šanse za plasman. Ipak, te brojke deluju potcenjivački prema Zvezdi, koja će imati ogromnu podršku navijača, svest o značaju utakmice, i spremnost svih igrača na maksimum.

Beogradska "Marakana" biće poprište spektakla, a Zvezda će morati da pokaže svoje najbolje izdanje. Sve oči su uprte u crveno-bele, koji su pred velikim izazovom, ali i velikom prilikom da dokažu svoju snagu i zasluže mesto među evropskom elitom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Oduzeli su im ljudska prava, a sada i veru! Satanizam Kijeva probija sve granice!
Live TV

Oduzeli su im ljudska prava, a sada i veru! Satanizam Kijeva probija sve granice!

Vrhovna skupština Ukrajine usvojila je Zakon o zaštiti ustavnog poretka u oblasti delatnosti verskih organizacija, kojim se na teritoriji Ukrajine zabranjuje delatnost verskih organizacija povezanih sa Ruskom Federacijom. Šta je cilj tog ukidanja, odgovorili su nam gosti Info jutra teolog Miloš Stojković i Draško Đenović, verski analitičar.

22.08.2024

13:08

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

Šokantno otkriće milionskog testamenta princeze Dajane! Vilijam i Hari nisu bili jedini naslednici, postojala su i druga njena deca
Dom i porodica

Šokantno otkriće milionskog testamenta princeze Dajane! Vilijam i Hari nisu bili jedini naslednici, postojala su i druga njena deca

Svet je stao i suze su pošle kada je poslednjeg dana avgusta 1997. godine objavljeno da je najvoljenija princeza svih vremena Dajana poginula u saobraćajnoj nesreći u Parizu. Mnoge polemike su se tada otvorile, počev od njenog ljubavnog života, odnosa sa kraljevskom porodicom do testamenta koji je ostavila iza sebe i naslednika.

22.08.2024

16:00

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija