• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.J.

22.08.2024

21:27

Bode ne prati Zvezdinu taktiku! Norvežani neće preskakati svoje obaveze!

EPA

Crvena zvezda

Bode ne prati Zvezdinu taktiku! Norvežani neće preskakati svoje obaveze!

Podeli vest

Fudbalere Bode Glimta, aktuelnog šampiona Norveške, naredne srede očekuje verovatno najvažnija utakmica u istoriji kluba.

Na beogradskoj "Marakani", Bode Glimt će se suočiti sa Crvenom zvezdom u revanšu plej-ofa za plasman u Ligu šampiona, sa ciljem da odbrani prednost od 2:1 iz prvog susreta odigranog u Norveškoj.

Međutim, ambicije norveškog šampiona ne ometaju njihove obaveze u domaćem šampionatu. U subotu, 24. avgusta, Bode Glimt će u okviru 20. kola norveške lige od 16 sati ugostiti Sarpsborg.

Foto: FK Crvena zvezda

FK Crvena zvezda - Bode Glimt

Ekipa trenera Ketila Knutsena trenutno je lider na tabeli sa 41 osvojenim bodom, pet više od prvog pratioca Brana, dok je Sarpsborg na 10. poziciji.

Za razliku od Bode Glimta, šampion Srbije, Crvena zvezda, odlučila je da odloži svoj meč u Super ligi Srbije ovog vikenda kako bi se što bolje pripremila za evropski izazov. "Crveno-beli" su trebali da ugoste TSC iz Bačke Topole, ali je odlučeno da predstavljanje Srbije u evropskim kvalifikacijama ima prioritet.

Sve oči će biti uprte u "Marakanu" naredne srede, gde će Bode Glimt pokušati da ispiše novu stranicu u istoriji kluba, dok će Crvena zvezda dati sve od sebe da preokrene rezultat i obezbedi plasman u grupnu fazu Lige šampiona.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Oduzeli su im ljudska prava, a sada i veru! Satanizam Kijeva probija sve granice!
Live TV

Oduzeli su im ljudska prava, a sada i veru! Satanizam Kijeva probija sve granice!

Vrhovna skupština Ukrajine usvojila je Zakon o zaštiti ustavnog poretka u oblasti delatnosti verskih organizacija, kojim se na teritoriji Ukrajine zabranjuje delatnost verskih organizacija povezanih sa Ruskom Federacijom. Šta je cilj tog ukidanja, odgovorili su nam gosti Info jutra teolog Miloš Stojković i Draško Đenović, verski analitičar.

22.08.2024

13:08

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija