• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. V.

23.08.2024

15:30

Bundesligaš kupuje na "Marakani"! Stigla milionska ponuda za defanzivca!

Starsportphoto©

Crvena zvezda

Bundesligaš kupuje na "Marakani"! Stigla milionska ponuda za defanzivca!

Podeli vest

Sve bolje igra Naser Điga u dresu Crvene zvezde, a to nije prošlo nezapaženo! Član nemačke Bundeslige Hofenhajm prvi je u redu da sebi obezbedi usluge sjajnog štopera, za kojeg su spremni da izdvoje od šest do sedam miliona evra.

Saznanje je objavio poznati nemački insajder Kristofer Mihel i portal "Fussbal news".

Prema njihovim saznanjima, Hofenhajm je u grozničavoj potrazi za štoperom, a kao prvi izbor pominje se momak iz Burkine Faso.

 

 

Pomenuti portal navodi da je Điga već viđen u nemačkom timu, jer Crvena zvezda ne pravi dobre rezultate u Ligi šampiona, a kvalitet takmičenja između Super i Bundeslige je neuporediv.

Podsećamo, prema našim ranijim saznanjima interesovanje za snažnog defanzivca pokazali su francuski Lans i engleski Kristal palas, ali do dogovora nije došlo.

Foto: AP/Photo

Điga u Ligi šampiona

Nije poznato da li su pomenuti klubovi u potpunosti odustali od eventualne trgovine u Ljutice Bogdana ili je samo ponuda Hofenhajma istisnula konkurenciju.

Crveno-beli su Đigu otkupili od Bazela za 2,2 miliona evra i sada imaju priliku da zarade trostruko više, što je svakako prilika koju ne smeju propustiti.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Sprema se napad?! Uzbuna u NATO bazi u Nemačkoj!
alarm!

Sprema se napad?! Uzbuna u NATO bazi u Nemačkoj!

Vazdušna NATO baza u nemačkom gradu Gajlenkirhenu i danas ostaje u stanju povišene pripravnosti, izjavila je portparolka baze nakon što je tokom noći podignut nivo bezbednosti na osnovu obaveštajnih informacija koje ukazuju na potencijalnu pretnju.

23.08.2024

12:02

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija