• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. P.

26.08.2024

09:37

Điga pred Bode: Sada je red na nas da pokažemo kako igramo kod kuće!

AP/Photo

Crvena zvezda

Điga pred Bode: Sada je red na nas da pokažemo kako igramo kod kuće!

Podeli vest

Pripremamo se za revanš protiv Bode Glimta, svesni smo značaja utakmice koja nas očekuje! Moramo biti oprezni, sada je red na nas da pokažemo kako igramo kod kuće, poručio je fudbaler Crvene zvezde, Naser Điga (21).

Ekipa iz Ljutice Bogdana u sredu (21.00, Arena premijum 1) dočekuje ekipu Bode Glimta, u revanš meču plej-of runde za plasman u Ligu šampiona. Norveški prvak je u prvom duelu trijumfovao rezultatom 2:1, te je sada nad izabranicima Vladana Milojevića teži posao, najpre da anuliraju zaostatak, a potom i da dođu do preokreta i izbore grupnu fazu najelitnijeg evropskog klupskog takmičnenja.

Defanzivac crveno-belih Naser Điga veruje u pozitivan rezultat na predstojećem susretu, kao i u veliku podršku navijača na "Marakani".

- Svakodnevno se pripremamo za revanš, svesni smo značaja utakmice koja nas očekuje u sredu. Znali smo i pre prve utakmice protiv Bode Glimta da su fantastičan tim, što su i pokazali u Norveškoj. Moramo biti oprezni, ali isto tako znamo da posedujemo kvalitet i da to treba da potvrdimo na terenu. Sada je red na nas da pokažemo kako igramo kod kuće i koliku moć poseduje Marakana - poručio je Điga. 

Foto: Starsportphoto

Naser Điga

Imali su fudbaleri Crvene zvezde sjajnu podršku na severu Evrope, a Điga veruje da će i na domaćem terenu navijači biti njihov 12. igrač.

- Gde god da igramo imamo podršku. Svi su videli da su navijači bili uz nas i u Norveškoj, a znamo da su prešli dug put. Veoma smo im zahvalni na tome, ali u isto vreme želimo da istaknemo koliko će nam značiti ispunjene tribine Marakane u sredu. Sve je lakše kada je stadion pun, atmosfera je neverovatna i nijednom protivniku u toj situaciji nije lako. Igraćemo za zvezdaše. Verujem da će se takođe i priključiti akciji kluba i doći u crveno-belim dresovima. Samo nas jedan korak deli od Lige šampiona, sa 50 hiljada navijača na stadionu, imaćemo 12. igrača na terenu, to može biti i odlučujući faktor - zaključio je Điga.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Tramp brutalno iskren!  "Idemo ka trećem svetskom ratu!"
Planeta

Tramp brutalno iskren! "Idemo ka trećem svetskom ratu!"

Bivši predsednik SAD i republikanski kandidat na predstojećim izborima Donald Tramp ocenio je da administracija predsednika Džozefa Bajdena, posebno demokratska kandidatkinja Kamala Haris, vodi Ameriku ka Trećem svetskom ratu.

26.08.2024

08:51 >> 11:12

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija