• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: O. B:

31.08.2024

19:26

Mrkela jasan: Na "Marakani" nikome neće biti lako!

Starsportphoto

Crvena zvezda

Mrkela jasan: Na "Marakani" nikome neće biti lako!

Podeli vest

Sportski direktor Fudbalskog kluba Crvena zvezda Mitar Mrkela izjavio je danas da je cilj ekipe da bude konkurentna u Ligi šampiona, kao i da protivnicima neće biti lako na stadionu "Rajko Mitić".

- Želeli smo da se odmeravamo sa najboljima i sada ćemo imati nikad bolju priliku za to. Žrebom je odlučeno da ćemo se sastati sa velikanima fudbalske igre. Igraćemo protiv evropskih prvaka i klubova koji su već godinama u usponu. Naš cilj je da budemo konkurentni, što ćemo verujem i učiniti. Siguran sam da nijednoj ekipi neće biti lako na Marakani da se izbori za bodove, Bode je pravi primer koliku moć poseduje naš stadion kada su tribine ispunjene - izjavio je Mrkela, prenosi klupski sajt.

Crvena zvezda je danas saznala raspored utakmica u LŠ, prvu utakmicu igraće protiv Benfike 19. septembra od 18:45 časova u Beogradu.

Mrkela je rekao da je Benfika kvalitetna ekipa, kao i da očekuje zanimljiv i neizvestan meč. 

- Prvi meč nas očekuje protiv Benfike, koja je izuzetno kvalitetna ekipa, želimo da se već na prvoj utakmici predstavimo Evropi na pravi način. Mislim da će to biti izuzetno zanimljiv i neizvestan meč. Igrači i stručni štab imaju dovoljno vremena da se pripreme za tu utakmicu i verujem da ćemo do tada dodatno podići nivo igre - poručio je sportski direktor Crvene zvezde.

On se potom osvrnuo na ostale protivnike sa kojima će Zvezda igrati.

- Interesantno je i da nas nakon tog meča očekuju dva vezana gostovanja Interu i Monaku, a zatim i dve utakmice na našem stadionu protiv Barselone i Štutgarta. Dugo nismo igrali sa španskim timom, a sudbina je odredila da Barselonu ugostimo na dan kada smo porazili Liverpul, nadam se da će se istorija ponoviti. Do kraja godine ćemo se sastati i sa Milanom, a zatim odigrati i dve evropske utakmice protiv ekipe PSV i Jang Bojsa u januaru, što je značajna promena u odnosu na prethodne godine - rekao je Mrkela.

Sportski direktor Zvezde je na kraju poručio da svi u klubu veruju u tim, kao i da neće razočarati navijače.

- Verujem u naš tim i ono što radimo, kao i da nećemo razočarati navijače koji će ove godine imati priliku da uživaju u fantastičnim utakmicama - zaključio je Mrkela.

Zvezda će u Ligi šampiona igrati protiv Benfike, Intera, Monaka, Barselone, Štutgarta, Milana, PSV-a i Jang Bojsa.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)
Live TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)

Gosti "Rata uživo" bili su politikolog Andreja Lović i Mladen Duvnjak iz organizacije "Srbi za Trampa". Govorili su, između ostalog, o predstojećim izborima u Sjedinjenim Američkim Državama, kao i o potencijalnim posledicama koje će njihov ishod imati na Evropu i NATO pakt. Takođe, komentarisali su i političku situaciju u Americi i Nemačkoj.

30.08.2024

22:32

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija