• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Lj.V.

31.08.2024

18:38

Nije bitno ko su protivnici, na nama je da se spremimo! Miliojević o Ligi šampiona

Starsportphoto

Crvena zvezda

Nije bitno ko su protivnici, na nama je da se spremimo! Miliojević o Ligi šampiona

Podeli vest

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević posle žreba za Ligu šampiona da je izjavio da mu nije bilo bitno ko će biti protivnici.

Žreb za elitno takmičenje spojio je klub sa "Marakane sa Barselonom, Interom, Milanom, Monakom, Štutgartom, Benfikom, PSV Ajndhovenom i Jang Bojsom.

- Kada je reč o žrebu ako igrate utakmice na nivou Lige šampiona mislim da nije toliko bitno ko će biti protivnik. Nama je drago da smo u Ligu šampiona. Respektujemo sve ekipe, videli smo da među našim protivnicima ima pet osvajača Lige šampipna, što samo govori o njihovoj istoriji i kvalitetu. Na nama je da se spremimo na najbolji mogući način i dostojno reprezentujemo naš grad, srpski narod, navijače Crvene zvezde, klub i Srbiju uopšte. Mislim da je to još uvek daleko, moramo biti fokusirani na domaće prvenstvo, takvi su nam ciljevi, tako se moramo i ponašati - rekao je Vladan Milojević.

Foto: Starsportphoto

 

 

Sada je na redu duel s Radničkim Iz Kragujevca u gostima koji je na programu u nedelju od 19.00.

- Radnički drži kontinuitet igara od prošle godine. Dosta igrača je ostalo u timu. Ekipa su koja igra dinamičan fudbal. Možda su imali nekih malih problema u početku sezone, ali sada već polako dolaze do prepoznatljive forme. Očekuje nas jako teška utakmica i oni su tim koji se ogleda u jakom kolektivu - rekao je on.

Bilo je reči o aktivnostima Crvene zvezde u finišu prelaznog roka, te da je svestan da neke ponude moraju da se prihvate.

- Rekao sam da naš sportski sektor radi veoma dobro. Naravno da uvek moramo da pratimo i finansije, da pravimo balans. Srećan sam i zadovoljan kad svi moji igrači ostanu, ali sam takođe i svestan da ako stigne neka dobra ponuda za našeg igrača, da on treba da se proda. Jednostavno moramo da se prilagođavamo takvim situacijama. Videćemo kako će se prelazni rok završiti - zaključio je Milojević.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)
Live TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)

Gosti "Rata uživo" bili su politikolog Andreja Lović i Mladen Duvnjak iz organizacije "Srbi za Trampa". Govorili su, između ostalog, o predstojećim izborima u Sjedinjenim Američkim Državama, kao i o potencijalnim posledicama koje će njihov ishod imati na Evropu i NATO pakt. Takođe, komentarisali su i političku situaciju u Americi i Nemačkoj.

30.08.2024

22:32

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija