• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. P.

29.09.2024

22:12

Inter je veliki favorit, ali Zvezda ne sme da se plaši! Kuzmanović: Nadam se pozitivnom rezultatu!

Starsportphoto

Crvena zvezda

Inter je veliki favorit, ali Zvezda ne sme da se plaši! Kuzmanović: Nadam se pozitivnom rezultatu!

Podeli vest

Nadam se dobrom rezultatu za Zvezdu na predstojećoj utakmici, ali je veliki Inter favorit, ipak je to najbolji tim u Italiji. S druge strane, crveno-beli ne smeju da se plaše, igrači moraju da veruju u sebe, poručio je bivši srpski fudbaler, Zdravko Kuzmanović (37).

Izabranici Vladana Milojevića u utorak (21.00, RTS1, Arena premijum 1) gostuju Interu, u okviru drugog kola reformisane grupne faze Lige šampiona. 

Bivši srpski reprezentativac i veliki zvezdaš Zdravko Kuzmanović, koji je u svojoj bogatoj karijeri nosio dres italijanskog giganta, odlično poznaje teren stadiona "Đuzepe Meaca".

Uoči pomenutog duela, bivši igrač Bazela, Štutgarta, Fiorentine i Udinezea do najstnijih detalja analizirao je Zvezdinog rivala, te istakao na šta ekipa iz Ljutice Bogdana treba da obrati pažnju.

- Nadam se dobrom rezultatu za Zvezdu, ali je Inter favorit. Reč je o kvalitetnoj ekipi koju vidim u završnici Lige šampiona. Uigrani su, imaju dobre pojedince i sposobnost da igraju kvalitetno u oba pravca. Veliki kvalitet im je u veznom redu koji je na okupu već dve, tri godine, tako da je Inzagi napravio vrlo snažan tim. Da bi se Interu odgovorilo, Zvezda mora da ima kvalitet u poslednjoj liniji kada je reč o kreiranju napada, ali i vrhunske ofanzivce sposobne da rešavaju situacije "jedan na jedan". Dakle, potrebno je da timski odigraš kvalitetno, ali da imaš pojedince koji mogu da naprave razliku. Mora Zvezda da nađe balans, da se ne brani suviše, ali i da ne pokušava da kontroliše utakmicu, jer je to veoma teško protiv Intera. Nadam se da će Zvezda odigrati sjajnu utakmicu i napraviti dobar rezultat - započeo je Kuzmanović u razgovoru za klupski sajt.

Foto: Starsportphoto

Fudbaleri Crvene zvezde

Nekadašnji fudbalski as smatra da je na predstojećem meču ekipa Intera daleko veći favorit, ali i da crveno-beli imaju veoma jak igrački kadar, te da nijednog trenutka ne treba da strahuju.

- Inter je najbolji tim u Italiji. Iz te ekipe proizilazi najviše reprezentativaca, i redovno se bore za titulu u tom kontinuitetu dobrih igara. Inzagi je odličan trener, pokazao je to i u Laciju, a zatim u Interu. Opet, Zvezda ne sme da se plaši, igrači moraju da veruju u sebe - podvukao je bivši reprezentativac Srbije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Da li će woke kultura uništiti srpsku narodnu tradiciju? Zagovornici ovog modernog pogleda na svet prvi krše pravila za koja se zalažu! (VIDEO)
Live TV

Da li će woke kultura uništiti srpsku narodnu tradiciju? Zagovornici ovog modernog pogleda na svet prvi krše pravila za koja se zalažu! (VIDEO)

Da li woke kultura može da ugrozi srpsku tradiciju? Šta je uopšte woke kultura o kojoj je govorio i predsednik Aleksandar Vučić u Njujorku? Na ovu temu u "Otvorenom studiju" govorili su javni komentator Biljana Šahrimanjan Obradović, urednik "Optimist magazina" Predrag Azdejković i narodni poslanik SNS Nebojša Bakarec.

29.09.2024

19:38

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

(VIDEO) Nova zverka iz Kine! Ovo nemaju ni Rusi!
Planeta

(VIDEO) Nova zverka iz Kine! Ovo nemaju ni Rusi!

Kina je nedavno otkrila najnoviju nadogradnju svog glavnog borbenog tenka Tip-99, poznatog kao ZTZ-99B, koji sadrži napredni GL-XX APS sistem, koji uključuje 2 bacača APS projektila i 4 APS radara za kontrolu vatre.

29.09.2024

18:55

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija