• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. V.

03.10.2024

12:30

Dobrić i Mitrović pozivaju na oprez: Pariz igra brzo, moramo da ih usporimo!

abaliga.com

Crvena zvezda

Dobrić i Mitrović pozivaju na oprez: Pariz igra brzo, moramo da ih usporimo!

Podeli vest

Košarkaši Crvene zvezde Ognjen Dobrić (29) i Luka Mitrović (31) okarakterisali su sutrašnjeg protivnika u 1. kolu Evrolige, Pariz, kao ekipu sa izuzetnom napadačkom moći.

Upravo je raskošni arsenal u ofanzivi vodio tim iz francuske prestonice do titule u Evrokupu prošle sezone, pa je sigurno da će se iste filozofije držati i u eliti.

Dobrić ističe da su crveno-beli toga svesni i da će dati sve od sebe kako bi usporili meč i onemogućili Parižane da uđu u svoj ritam.

Pariz je ekipa koja igra sa velikom energijom i na veliki broj poseda i poena. Ako želimo da dođemo do pobede mislim da to moramo da im uskratimo, da ih malo usporimo i da igramo na naš način. Ako se uđe u njihov ritam, tada mogu da pobede bilo koga. Imaju kvalitet i energiju, mogu svakome da ubace 100 poena. Igraju Evroligu prvi put, tako da će dati sve od sebe - objasnio je Dobrić.

Foto: AP/Photo

Ognjen Dobrić

Jako važan deo pripreme svakog meča je skauting protivnika, a Pariz je i dalje nepoznanica evroligašima. 

S obzirom da su prošle godine nastupali u Evrokupu, ostavili su dobar deo svoje igre "skrivenim", pa to otežava posao Crvenoj zvezdi i treneru Janisu Sferopulosu.

Foto: AP/Photo

Luka Mitrović

Ipak, krilni centar šampiona Srbije i regiona, Luka Mitrović poručuje da su crveno-beli spremni za fizički naporan duel.

Protiv sebe imamo jednu novu ekipu Evrolige koja će definitivno biti motivisana da se pokaže u najboljem mogućem svetlu i da pokaže da pripada ovom takmičenju. Jedna atipična ekipa, pomalo nepoznata svima nama, pogotovo u ranoj fazi takmičenja. Znamo da nas čeka jedan fizički zahtevan meč sa dosta trčanja, tranzicije, kratkih napada. Sa te taktičke strane mislim da smo se dobro spremili. Motivisani smo i spremno dočekujemo početak takmičenja - rekao je Mitrović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Nebojša Bakarec: Šokantno - Državljanin SAD, Vladimir Đorđević je NATO poslanik Miloša Jovanovića, francuskog državljanina!
Politika

Nebojša Bakarec: Šokantno - Državljanin SAD, Vladimir Đorđević je NATO poslanik Miloša Jovanovića, francuskog državljanina!

Parlamentarna skupština Saveta Evrope (PS SE) usvojila je Rezoluciju kojom se priznaje da je osnivač Vikiliksa Džulijan Asanž bio politički zatvorenik u Velikoj Britaniji. Jedini poslanik u regionu koji je glasao protiv ove Rezolucije bio je poslanik iz Srbije, Vladimir Đorđević koji je član koalicije NADA, koju čine Novi DSS i POKS. Ovo je lepo prikazao list Informer, koji je razobličio i Vladimira Đorđevića i Miloša Jovanovića.

03.10.2024

17:34

TV

Mrzitelji bi opet da vrše ekonomski genocid nad Srbijom! Spasić: Oni bi ubili nekoga, samo da dođu na vlast! (VIDEO)
Live TV

Mrzitelji bi opet da vrše ekonomski genocid nad Srbijom! Spasić: Oni bi ubili nekoga, samo da dođu na vlast! (VIDEO)

Nebojša Zelenović, predstavnik opozicije i kopredsednik stranke "Zajedno", rekao je da treba stupiti u generalni štrajk i da treba sve da stane, na taj način pozivajuću na haos i rušenje svega onoga za šta se Vučić gotovo deceniju i po bori. O tome su u Info jutru govorili prof. Goran Puzić i predsednik centra za bezbednosnu i međunarodnu politiku, Zoran Spasić.

03.10.2024

10:25

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Filharmonijski koncert uz dela Prokofjeva i Šostakoviča
Kultura

Filharmonijski koncert uz dela Prokofjeva i Šostakoviča

Beogradska filharmonija nastupa prvi put pod dirigentskom palicom Haime Martina i predstavlja mladog violinistu Johana Dalenea, u petak 4. oktobra (Kolarac, 20č). Koncert nosi naziv “Živeti sa neprijateljem”, a orkestar izvodi dela Prokofjeva i Šostakoviča.

03.10.2024

14:31

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija