• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.J.

19.10.2024

09:05

Terzić žestoko udario na Piksija! Pogrešio je u svom egomanijačenju, on ne može da šalje hajdučke poruke! (VIDEO)

Aleksandar Jovanović Cile/Reuters

Crvena zvezda

Terzić žestoko udario na Piksija! Pogrešio je u svom egomanijačenju, on ne može da šalje hajdučke poruke! (VIDEO)

Podeli vest

Zvezdan Terzić, generalni direktor Crvene zvezde, javno je kritikovao selektora fudbalske reprezentacije Srbije, Dragana Stojkovića Piksija, tokom gostovanja u emisiji "Miljanov korner".

Terzić je analizirao Piksijev rad i izrazio nezadovoljstvo njegovim pristupom na klupi Orlova.

- Selektor je u startu pogrešio sa velikim obećanjima. Ljude ne razočaravaju prijatelji, događaji ili rezultati – već očekivanja. U velikoj meri je pravio ludačku atmosferu, što je na kraju platio ceh tako što je bio kritikovan u medijima. I pored toga, on ponovo kreće da baca narod u euforiju, što nema potrebe - izjavio je Terzić.

Taj deo možete pogledati na sledećem snimku od 9:20:

 

 

Terzić je takođe istakao da, iako Srbija nije ostvarila loše rezultate, problem leži u načinu na koji se ti rezultati predstavljaju javnosti.

- Svesni smo da je Srbija mala zemlja i na osnovu čega se on bazira na tu euforiju? Nisu rezultati toliko loši nego kako se to predstavljalo… Mislim da je selektor pogrešio u svom “egomanijačenju” i ne može da šalje hajdučke poruke. Budi skroman i iz skromnosti napravi rezultate. Korak po korak. Naravno, mora da se ulije samopouzdanje igračima, bez prevelike želje za samoreklamerstvo - dodao je Terzić, naglašavajući važnost ulivanja samopouzdanja igračima, ali bez preteranog samopromovisanja.

Ove kritike dodatno osvetljavaju neslaganje između Terzića i Stojkovića, koje nije tajna u javnosti.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija