• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.R.

14.10.2024

13:51

Evo ko je Milica Marković, Terzićeva nova žena sa kojom ima bebu! Bila je TV lice (FOTO)

e-stock.rs

Showtime

Evo ko je Milica Marković, Terzićeva nova žena sa kojom ima bebu! Bila je TV lice (FOTO)

Podeli vest

Zvezdan Terzić, generalni direktor Crvene Zvezde, "uhvaćen" je na aerodromu sa novom suprugom Milicom Marković i ćerkicom, dok su se vraćali sa putovanja.

Čelnik Zvezde je sa lepom brinetom, bivšom voditeljkom, dobio dete prošle godine, a retko se zajedno pojavljuju u javnosti, pa su sad privukli veliku pažnju.

Funkcioner šampiona Srbije se pre četiri godine razveo od bivše supruge, sa kojom ima troje dece. Srce mu je potom ukrala Milica, inače bivša supruga Ognjena Amidžića.

Zvezdan i Milica su prošle godine postali su roditelji devojčice, a njihva veza intrigira javnost, jer je bivši fudbaler od izabranice stariji 11 godina. Inače, Milica godinama nije deo javnog života ali već petnaest godina radi kao PR, domaćih i inostranih kompanija. Nagrađena je za najboljeg PR stručnjaka u regionu. Tom prilikom je izjavila:

- Nisam do sada srela osobu koja je uspešna, a da su joj jedino merilo uspeha nagrade. Merilo uspeha treba da nam bude prvenstveno zadovoljstvo postignutim i obično ljudi koji rade i postižu, na neki način budu iznenađeni nagradom, jer o njoj ne misle  -  izjavila je Milica Marković, koja je pre skoro 20 godina bila novinar informativne redakcije, a nakon toga i voditelj, a potom je karijeru nastavila u drugom smeru.

Foto: e-stock.rs

 

 

Inače, Zvezdan i Milica su ovog puta uparili stajlinge. Oboje su nosili bele majice i džins, dok je Milica obukla teget sako, a čelnik Zvezde je nosio džemper u istoj boji. I pored pažnje i kamera oboje su bili dobro raspoloženi i nasmejani.

Foto: e-stock.rs

 

Foto: e-stock.rs

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Svet je ovo čekao! Rusija odgovorila na Bajdenovu udarnu ponudu!
PRAVO U METU

Svet je ovo čekao! Rusija odgovorila na Bajdenovu udarnu ponudu!

Sjedinjene Američke Države vode praktično rat u punom obimu sa Rusijom i žele Moskvi strateški poraz, izjavio je danas zamenik predsednika Saveta bezbednosti Rusije Dmitrij Medvedev, komentarišući reči američkog predsednika Džozefa Bajdena da su SAD spremne za pregovore sa Rusijom, Kinom i Severnom Korejom o smanjenju nuklearnog naoružanja bez preduslova.

14.10.2024

15:10

Grom iz Teherana! Putin sa Zapadom pravi dogovor veka?! Otkriveno šta se krije iza zavese, svet nije spreman na ovakav zaokret!
BOMBA

Grom iz Teherana! Putin sa Zapadom pravi dogovor veka?! Otkriveno šta se krije iza zavese, svet nije spreman na ovakav zaokret!

U petak, tokom svog boravka u glavnom gradu Turkmenistana, Ašhabadu, ruski predsednik Vladimir Putin izneo je stav da je Rusija otvorena za diskusije o novom globalnom poretku. Ovo je izjavio na međunarodnom forumu „Vezanost vremena i civilizacija – osnova mira i razvoja“, koji je održan povodom 300. godišnjice rođenja turkmenskog pesnika i mislioca Mahtumkulija Frazija.

14.10.2024

12:10

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

Nauka