• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

21.10.2024

08:33

Ovo bi za Zvezdu bilo pogubno! Crveno-beli ovo nikako ne smeju da urade protiv Monaka

Starsportphoto

Crvena zvezda

Ovo bi za Zvezdu bilo pogubno! Crveno-beli ovo nikako ne smeju da urade protiv Monaka

Podeli vest

Boško Đurovski, bivši igrač i trener Crvene zvezde, pred gostovanje Monaku (utorak, 18.45, RTS 1, Arena premijum 1) upozorava da crveno-beli ne smeju da se brane u Kneževini.

Crveno-beli posle dva odigrana kola nemaju nijedan bod, poraženi su od Intera (4:0) i Benfike (2:1). S druge strane, u prva dva kola Lige šampiona osvojio je rival šampiona Srbije četiri boda pobedivši Barselonu kod kuće sa 2:1, dok je 2:2 odigrao sa Dinamom u Zagrebu.

Hrabro i ko zna...

Đurovski smatra da bi za Zvezdu bilo pogubno da se brani protiv Monaka.

- Ne smemo ni da pomislimo da sve karte bacimo na odbranu gola, braniš se, braniš se, primiš gol i izgubiš - 0:1. I, šta smo uradili? Ništa. Zato je preporučljivo  da se hrabro izađe na travu i, ko zna… Možda se nešto lepo desi. Lično bih slavio bod, hajde da vidimo šta će da bude - kazao je Boško Đurovski. 

Smatra bivši fudbaler i trener Zvezde da je vreme da se stranci probude. 

Ma, jeste teško, ali… Gde su stranci? Hoćemo njih da upoznamo, vreme je za Elšnika, Krunića, Endiajea, Silasa i ostale, valjda će da se jave ili pojave, svejedno, u zapaženom svetlu, angažovani su da bi se upustili u bitku sa poznatim evropskim ekipama, pošto je tako, momci, pokažite se, ili će opet sve da padne na leđa najmlađeg prvotimca Maksimovića?

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Boško Đurovski

Zvezda je ime

Nema povlačenja. 

Ponovo ću da se okrenem strancima u Zvezdinoj opremi i ponovo ću da pomenem preuzimanje odgovornosti, dosad sam se, recimo, uverio da jedino Kanga traži loptu i ničega se ne boji. Da, ali Kanga je među rezervistima, Zvezda mora i sutra i ubuduće da proba da igra kad se sastaje sa Evropljanima, njeni igrači imaju sve moguće uslove, klub im je sve omogućio, kakvo crno povlačenje. Zvezda je ime, svima poštovanje, nikad uzmicnje!

Foto: Starsportphoto

Slavlje fudbalera Crvene zvezde

 

 

Na velikim utakmicama rađaju se veliki igrači, podseća Đurovski.

- Šta bih još voleo? Na velikim utakmicama rađaju se veliki igrači, žao mi je što Maksimović nije nedavno počeo, za Srbiju, u Kordobi, jedva čekam i da se Leković i Šljivić uvrste u najboljih Zvezdinih 11 na internacionalnoj sceni. Ovo evropsko takmičenje je, čini mi se, stvoreno za njihovu potpunu afirmaciju i privlačenje bogatih sredina Starog kontinenta, mada bih više bio srećan ukoliko bar dve sledeće godine ostanu u našem klubu i budu nosioci novih uspeha. Zasad je, ne smemo da zaboravimo, uspeh što je Zvezda četvrtri put našla mesto u ovom formatu Lige šampiona, primetno je i da raste iz godine u godinu, a dokle će da poraste… U svetu gde bogati vladaju, gde su trofeji za njih rezervisani, gde… Bitno je naći se u tom društvu. I, ukoliko je izvodljivo, osvajati bodove, pa, u neko doba ostvariti i nokaut fazu u najbitnijem klupskom takmičenju. Neophodno je samopouzdanje, ono se stiče kroz bodovni učinak, ništa preko noći - poručio je za SK  Boško Đurovski.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Stručnjaci upozoravaju roditelje! Sve više vukovaca, a sve manje znanja - evo gde se pravi velika greška
Društvo

Stručnjaci upozoravaju roditelje! Sve više vukovaca, a sve manje znanja - evo gde se pravi velika greška

Ukoliko ne radite domaće zadatke sa svojom decom, u velikoj ste manjini. Od grupnih projekata do zajedničkog učenja deluje da se školovanje za roditelje nikad ne završava. Sve je veći broj vukovaca, a opet deluje da deca imaju sve skromnije znanje i slabije socijalne veštine. Da li je problem u preobimnom gradivu ili u previsokim očekivanjima roditelja koja potom ne oslikavaju realno znanje deteta?

21.10.2024

10:32

Oglas za stan u Nišu raspametio Srbe: Poludeli zbog cene i stanja! "Ovo ne vredi ni 30 evra"
Društvo

Oglas za stan u Nišu raspametio Srbe: Poludeli zbog cene i stanja! "Ovo ne vredi ni 30 evra"

Studenti koji nisu uspeli da pronađu stan pre početka akademske godine još uvek pretražuju oglase, zovu vlasnike i nadaju se da će naći pristojnu nekretninu i prihvatljiv iznos najma. Stanodavci su ovaj period godine kada je veća potražnja za stanovima iskoristili da podignu i iznose. Mnogi su uspeli da izdaju po većoj ceni, ali na oglasima ima dosta ponuda za izdavanje stanova koje i dalje šokiraju podstanare.

21.10.2024

10:14

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

Mile peče rakiju, al' je ne okuša! Evo šta kaže!
Srbija

Mile peče rakiju, al' je ne okuša! Evo šta kaže!

Ove godine su kazandžije i lampeci za pečenje rakije posebno traženi, jer je šljiva u čačanskom kraju dobro rodila. Kolika je potražnja svedoče i liste čekanja, kod malobrojnih koji se ovim poslom još bave.

20.10.2024

17:27