• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

22.10.2024

05:22

Psovke i haos... Procurio snimak, Nedović u klinču sa navijačima Budućnosti... (VIDEO)

abaliga.com

Crvena zvezda

Psovke i haos... Procurio snimak, Nedović u klinču sa navijačima Budućnosti... (VIDEO)

Podeli vest

Košarkaši Crvene zvezde su posle drame savladali Budućnost u dvorani "Morača" (75:73), uz maestralnu partiju Nemanje Nedovića, koji je bio na udaru domaćih navijača.

Motivisali su dodatno Podgoričani asa Zvezde uvredama na račun njegove supruge Mine, pa im je sasuo 24 poena i predvodio crveno-bele do trijumfa. 

U jednom momentu se našao u klinču sa navijačima Budućnosti. U četvrtoj četvrtini, u trenutku prekida meča na insistiranje sudija, Nedović je sa ostatkom ekipe napustio teren. Na putu ka tunelu, navijači Budućnosti stajali su u neposrednoj blizini i brutalno vređali Nedovića, kome je u jednom momentu prekipelo, pa je uzvratio i ušao u "klinč" sa njima. 

Pogledajte kako su navijači Budućnosti vređali Nedovića!

 

 

 

Kada su se igrači vratili na teren, u dramatičnoj završnici su crveno-beli dotukli Podgoričane i stavili tačku na meč.  Nedovića ni prljave igre sa tribina nisu zaustavile. Utakmicu je završio sa 24 poena sa neverovatnih 81,8 posto uspešnog šuta iz igre, a samo je imao dve promašene.

Nakon meča se oglasila i Nedovićeva supruga Mina i na Instagramu podelila fotografiju grafike na kraju meča sa statistikom igrača i stavila komentar: "Neda dirigent".

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija