• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

23.10.2024

05:57

"Delije" u transu! Miško zagonetkom potvrdio dolazak igrača

Starsportphoto

Crvena zvezda

"Delije" u transu! Miško zagonetkom potvrdio dolazak igrača

Podeli vest

Konačno! Filip Petrušev najverovatnije će postati košarkaš Crvene zvezde, a ovu informaciju je potvrdio i agent košarkaša Miško Ražnatović

Oglasio se Ražnatović u svom stilu, sa još jednom zagonetkom na Tviteru nakon što se opet pojavila vest da je Petrušev nadomak Zvezde.

Mesecima šampion Srbije pikušava da vrati Petruševa na Mali Kalemegdan, delovalo je u jednom momentu da je pao dogovor, da je posao završen, kad je odlučio Olimpijakos da ga zadrži zbog povreda svoja dva centra. Ipak, kada su se oni vratili, jasno je bilo da za Filipa nema mesta u klubu, što je iskoristila Zvezda i uspela da ga nagovori da se vrati u Beograd.

Foto: profimedia

Dolazi Filip Petrušev

 

Sve to je potvrdio i njegov agent Miško Ražnatović, koji je ostavio jednu zagonetku u svom stilu. On je na društvenoj mreži "X" samo ostavio definiciju reči "napokon", koja očigledno aludira na Filipa Petruševa.

 

 

 

Crvena zvezda se, nakon povrede Džoela Bolomboja, ponovo obratila bratskom klubu iz Pireja, a sada je čini se pozajmica Petruševa srpskom šampionu je gotova stvar. Podsećamo,  Bolomboj je na utakmici ABA lige protiv Budućnosti u Podgorici povredio koleno pretrpeo je hiperekstenziju kolena desne noge i prema prvim procenama van terena biće od četiri do šest nedelja.

Dolazak Petruševa ne bi trebalo da bude jedini posao Crvene zvezde, iako on može da pokrije poziciju centra, on nije tip igrača koji može da se nosi sa evroligaškim teškašima pod košem. Zvezdi je potreban igrač sličnih kvaliteta Bolombojevim,  nije isključeno da crveno-beli centra u narednim danima. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija