• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.J.

23.10.2024

17:32

Petrušev u Zvezdi? Igrač crveno-belih nije znao da se Filip vratio kući!

Starsportphoto

Crvena zvezda

Petrušev u Zvezdi? Igrač crveno-belih nije znao da se Filip vratio kući!

Podeli vest

Američki plejmejker Crvene zvezde, Ajzea Kenan, bio je zatečen vešću da je njegov bivši saigrač iz Olimpijakosa, Filip Petrušev, potpisao za crveno-bele.

Novinari su ga na treningu pred put u Madrid informisali o transferu Petruševa, koji stiže na pozajmicu, na šta je Kenan reagovao iznenađeno.

- Stvarno? Nisam imao pojma do sada, nisam obraćao pažnju. Biće dobar igrač za nas. Igrali smo zajedno prošle sezone, pomoći će nam. Verujem da će biti srećan što se vraća kući, drago mi je da je tu - izjavio je Kenan.

Foto: Starsportphoto©

Filip Petrušev

Crvena zvezda se priprema za važan meč protiv Real Madrida u okviru petog kola Evrolige, koji je na programu u četvrtak u 20.45. Kenan je, i pored neočekivanih vesti o Petruševu, fokusiran na utakmicu.

- Da probamo da dobijemo utakmicu, poštujemo trenerov plan. Izađemo da se takmičimo i probamo da dobijemo utakmicu - dodao je Kenan.

Kenan je takođe podelio svoje utiske nakon nedavne pobede protiv Budućnosti, koja je za njega bila posebno iskustvo jer je prvi put igrao u takvom ambijentu.

- Moj prvi put. Bilo je intenzivno, svi su bili protiv nas. Ali smo samo bili tamo, uradili šta smo znali i pokušali da dobijemo - zaključio je Kenan.

Crvena zvezda u meč sa Realom ulazi motivisana, sa ciljem da ostvari još jednu važnu pobedu u tekućoj sezoni Evrolige.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Jadne i bedne manipulacije tajkunskog glasila "Danas"! Pokazali svoje pravo lice, jedini cilj im je da svakodnevnim lažima ocrne Vučića!
Politika

Jadne i bedne manipulacije tajkunskog glasila "Danas"! Pokazali svoje pravo lice, jedini cilj im je da svakodnevnim lažima ocrne Vučića!

U svom najnovijem izdanju, tajkunski list "Danas" pokazao je svoje pravo lice, čak i na naizgled benignoj temi. U naslovnoj priči, koja se prvobitno činila neutralnom, uredništvo je odlučilo da doda malo "sočnosti" - najpre su izbacili jednu rečenicu, a zatim su pokušali da manipulištu s podnaslovima u kojima se spominju "ljudska prava", "demokratija" i "autojkratija".

28.10.2024

07:49

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Tramp pokreće totalni rat protiv ovih?! Kada pobedi, spremio je žestoku osvetu: Evo šta su mu uradili u samom finišu kampanje!
REPUBLIKANCI BESNI

Tramp pokreće totalni rat protiv ovih?! Kada pobedi, spremio je žestoku osvetu: Evo šta su mu uradili u samom finišu kampanje!

Ako Donald Tramp postane novi predsednik Sjedinjenih Američkih Država, on će pokrenuti „totalni rat“ protiv britanskog premijera Kira Starmera zbog navodnog mešanja Laburističke partije u američke izbore u korist potpredsednice Kamale Haris, prenosi Dejli mejl pozivajući se na neimenovane izvore iz Konzervativne partije.

28.10.2024

07:10

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija