• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: O. B.

25.10.2024

17:23

Situacija je teška... Ne znamo ko će moći da igra! Trener Zvezde zabrinut pred Spartak!

Starsportphoto

Crvena zvezda

Situacija je teška... Ne znamo ko će moći da igra! Trener Zvezde zabrinut pred Spartak!

Podeli vest

Tek nakon poslednjeg treninga ćemo videti ko je spreman za Spartak, rekao je u najavi meča trener Crvene zvezde - Vladan Milojević.

Samo četiri dana nakon debakla u trećem kolu Lige šampiona i poraza od Monaka (5:1), fudbalere Crvene zvezde očekuje novi izazov u Superligi Srbije. Izabranici Vladana Milojevića u subotu od 18 časova gostuju subotičkom Spartaku, a problema na "Marakani" uoči 13. kola domaćeg takmičenja ima na pretek. 

Crvena zvezda u svom timu ima ogroman broj povređenih igrača što je uticati na sastav Vladana Milojevića za sutrašnji okršaj na severu Vojvodine. 

- Teška je situacija... Još uvek ne znamo ko će igrati, nismo odradili poslednji trening, tek nakon toga ćemo videti ko će biti spreman za Spartak - rekao je Vladan Milojević. 

Strateg Crvene zvezde pohvalio je narednog rivala i istakao da će njegovom timu biti potrebna dobra igra ukoliko želi do rezultata u Subotici. 

- Spartak igra vrlo kompaktno. Ne odustaju od igre svih 90 minuta, uvek se bore i izuzetno su dinamični. To je ekipa koja u svakom trenutku može da napravi problem. Očekuje nas zahtevna utakmica - objašnjava trener crveno-belih. 

Foto: Starsportphoto

 

Zahvalio se Vladan Milojević navijačima na ogromnom podršci u Monte Karlu i istakao da će njegova ekipa pokušati da se u budućnosti oduži na bolji način nego što je to bio slučaj na stadionu "Luj Drugi". 

- Znači nam velika podrška. Navijači su stalno tu, čujemo njihovu pesmu i osećamo energiju. Pogotovo kod rezultata koji nisu povoljni po nas. Čestitam im i odajem priznanje. Znam da im nije lako i da očekuju više od nas. Na nama je da opravdamo poverenje, a na njima je da bodre momke. Dosta nam je teško u ovom trenutku. Imamo veliki broj teških povreda. Užasna povreda Olanjinke, želeo je da nastavi na poluvremenu posle gaženja iako je imao oteklinu na nozi. Taj otok je izvršio kompresiju na tetivu, koja je pukla. Jako mi je teško i žao nam je, jer je Olanjinka vrlo bitan za tim, prirastao nam je za srcu, obožavamo ga i volimo. Najveći utisak utakmice mi je bio što ga nisam izveo ranije iz igre. Dosta igrača pored njega nedostaje. Nisu to lagane povrede, već zbog kojih morate da pauzirate tri do četiri nedelje. Posle toga igrači moraju da se vrate u takmičarsku formu, a to oduzima još mesec dana. Hvala navijačima što ih ovako bodre. Imaćemo mnogo mladih igrača, fudbalera koji nisu mnogo igrali. Treba im podrška, a sa moje strane veliko poštovanje prema njima - podvukao je Milojević. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Jadne i bedne manipulacije tajkunskog glasila "Danas"! Pokazali svoje pravo lice, jedini cilj im je da svakodnevnim lažima ocrne Vučića!
Politika

Jadne i bedne manipulacije tajkunskog glasila "Danas"! Pokazali svoje pravo lice, jedini cilj im je da svakodnevnim lažima ocrne Vučića!

U svom najnovijem izdanju, tajkunski list "Danas" pokazao je svoje pravo lice, čak i na naizgled benignoj temi. U naslovnoj priči, koja se prvobitno činila neutralnom, uredništvo je odlučilo da doda malo "sočnosti" - najpre su izbacili jednu rečenicu, a zatim su pokušali da manipulištu s podnaslovima u kojima se spominju "ljudska prava", "demokratija" i "autojkratija".

28.10.2024

07:49

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Tramp pokreće totalni rat protiv ovih?! Kada pobedi, spremio je žestoku osvetu: Evo šta su mu uradili u samom finišu kampanje!
REPUBLIKANCI BESNI

Tramp pokreće totalni rat protiv ovih?! Kada pobedi, spremio je žestoku osvetu: Evo šta su mu uradili u samom finišu kampanje!

Ako Donald Tramp postane novi predsednik Sjedinjenih Američkih Država, on će pokrenuti „totalni rat“ protiv britanskog premijera Kira Starmera zbog navodnog mešanja Laburističke partije u američke izbore u korist potpredsednice Kamale Haris, prenosi Dejli mejl pozivajući se na neimenovane izvore iz Konzervativne partije.

28.10.2024

07:10

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija