• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. P.

17.05.2024

14:02

Već sam rezervisao safari, ali rado ću ga otkazati! Nagelsman iznenadio golmana pozivom za EURO!

Reuters

EURO 2024

Već sam rezervisao safari, ali rado ću ga otkazati! Nagelsman iznenadio golmana pozivom za EURO!

Podeli vest

Golman Bajerna koji je trenutno na pozajmici u Štutgartu, Aleksander Nibel (27), prijatno je iznenađen pozivom selektora Nemačke, Julijana Nagelsmana (36), da bude u konkurenciji za predstojeće Evropsko prvenstvo (14. jun - 14. jul).

Koliko iskusni čuvar mreže nije očekivao poziv da brani boje nacionalnog tima za nešto manje od mesec dana, govori činjenica da je već zakazao odmor u Tanzaniji, koji će po svemu sudeći otkazati.

- Već sam isplanirao odmor i rezervisao safari u Tanzaniji, ali ću ga s velikim zadovoljstvom otkazati. Ići ću u Afriku iduće godine - izjavio je Nibel.

 

 

Reprezentacija Nemačke je na predstojećem takmičenju u domovini, u grupi sa Škotskom, Mađarskom i Švajcarskom, a Nibel će dobiti priliku da se uvrsti među još tri čuvara mreže koja su na širem spisku.

Kao i što je očekivano, poverenje selektora su i ovoga puta dobili golman Bajerna Manuel Noer (38) i golman Barselone Mark Andre Ter Štegen (32). A osim Nibela, tu je i Oliver Bauman iz Hofenhajma, koji će po svemu sudeći otpasti sa konačnog spiska. 

Foto: Reuters

Aleksander Nibel

Aleksander je u Bajern došao iz Šalkea, ali nije mogao da izbori svoje mesto, sa obzirom da ga je u ekipi dočekao 11 godina stariji Manuel Noer, već ustaljen u startnoj postavi. Klub iz Nemačke ga je iz tog razloga poslao na pozajmicu, prvo u Monako, a zatim i u Štutgart.

Nibel je prethodno igrao u mlađim selekcijama nacionalnog tima, ali po svemu sudeći, ni na kraj pameti mu nije palo da će ovog leta upisati možda i svoj debi za A tim svoje reprezentacije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Mađarska otvara nova pristupna poglavlja sa Srbijom! Sijarto: Centralna Evropa i zapadni Balkan mogli bi da budu most između Istoka i Zapada
Politika

Mađarska otvara nova pristupna poglavlja sa Srbijom! Sijarto: Centralna Evropa i zapadni Balkan mogli bi da budu most između Istoka i Zapada

Mađarska će tokom svog predsedavanja Evropskom unijom, koje počinje 1. jula, otvoriti nova poglavlja u pristupnim pregovorima sa Srbijom i voditi međuvladine razgovore sa svih pet kandidata za članstvo Zapadnog Balkana u okviru svojih nastojanja da ubrza proširenje EU u tom regionu, izjavio je danas ministar spoljnih poslova i trgovine Peter Sijarto.

26.06.2024

12:58

TV

Roditelji odgovaraju za nezakonita dela svoje maloletne dece! Nastavnica ranjena u "Ribnikaru" ima pravo na naknadu materijalne štete! (VIDEO)
Live TV

Roditelji odgovaraju za nezakonita dela svoje maloletne dece! Nastavnica ranjena u "Ribnikaru" ima pravo na naknadu materijalne štete! (VIDEO)

Pred Višim sudom u Beogradu, u ponedeljak, održan je parnični postupak protiv tuženih Miljane i Vladimira Kecmanovića, roditelja maloletnog dečaka koji je 3. maja prošle godine počinio masakr u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru po tužbi ranjene nastavnice Tatjane Stevanović. Na ovu temu govorili su novinarka Informera Jelena Rafailović i advokat Dragoš Cukavac.

26.06.2024

13:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija