• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Jelena Nedeljković

28.05.2024

12:40

Stojić za Informer: Iznenadio sam se kad sam video spisak

Starsportphoto

EURO 2024

Stojić za Informer: Iznenadio sam se kad sam video spisak

Podeli vest

Iznenadio sam se kada sam shvatio da sam na spisku za Nemačku, kaže za Informer fudbaler TSC-a Nemanja Stojić.

Selektor Dragan Stojković Piksi objavio je jutros konačan spisak od 26 igrača na koje računa na predstojećem Evropskom prvenstvu, a na njemu se našao i mladi Stojić. Reč je o štoperu kojem je ovo prvo veliko takmičenje, a pretpostavka je da je poziv zaslužio odličnim partijama u sezoni za nama.

Foto: Starsportphoto

 

Mnogima je bilo iznenađenje zašto na spisku nema štopera Zenita Strahinje Erakovića i mišljenja javnosti su da je on možda trebalo da ima prednost u odnosu na Stojića, ali to ne znači da i mladi fudbaler iz Bačke Topole nije zaslužio. Malo puta se dešavalo da se na spisku nađe igrač iz domaće lige, a da nije fudbaler Crvene zvezde ili Partizana. 

Objavljivanje spiska je prespavao, a kada se probudio i video na desetine poruka, odmah je znao o čemu je reč.

- Uh, koje uzbuđenje. Oduševljen sam. Znao sam da će spisak biti danas, mada nisam očekivao da će tako rano. Spavao sam i kad sam se probudio video sam gomilu poruka. Pretpostavio sam o čemu je reč, shvatio sam da mi ljudi čestitaju. Iskreno, nadao sam se da ću biti na širem spisku, a za ovaj uži nisam smeo da garantujem. Jaka je konkurencija, imamo mnogo dobrih štopera, tako da nisam bio ubeđen da ću se naći na spisku. Ovo je svakako lepa vest i prijatno iznenađenje - počeo je Stojić za Informer. 

Foto: Starsportphoto©

 

Prema njegovim rečima, znači mu što je selektor Stojković prepoznao kako je Stojić radio u proteklom periodu, a ovaj poziv ga podstiče da bude još bolji.

- Imao sam dobru sezonu. Zapravo, ne samo ja, nego ceo tim, bez njih ne bih ni ja bio ovde. Ovaj poziv je zasluga cele ekipe i hvala mojim saigračima. Lepo je što je selektor pratio utakmice i što veruje da sam među 26 najboljih srpskih igrača. Triduću se da budem još bolji - ističe Stojić.

Uveren je da Srbija može da prođe grupu na Evropskom prvenstvu.

Foto: Starsportphoto©

 

- Najvažnije je da svi ostanemo zdravi. Slede nam pripreme na kojima ćemo da se uigramo i ako svi ostanemo zdravi, spremno ćemo dočekati sve rivale u grupi. Biće teško i protiv Engleske i Slovenije i Danske, ali kvalitetni smo i možemo da prođemo u nokaut fazu - zaključio je Stojić. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

"Bol je bio sve jači, kao da mi neko lomi prste": Srpkinja  nagazila opasnu ribu na plažu u Grčkoj
Društvo

"Bol je bio sve jači, kao da mi neko lomi prste": Srpkinja nagazila opasnu ribu na plažu u Grčkoj

Osim meduza i vlasulja, turisti u Grčkoj se ponekad susreću i sa ježevima i ribom zvanom Dragon fish koja se drugačije zove i morski pauk, riba Dragana, Drakena. Karakterišu je šare na leđima, sa donje strane ima bodlju okrenutu unazad, a sličnu bodlju ima i na prvom leđnom peraju. Dugačka je do deset centimetara, sakrivena je u pesku pa je nije lako primetiti.

01.07.2024

13:07

Ben Bentil se vratio u Evropu!
Politika

Ben Bentil se vratio u Evropu!

Bivši košarkaš Crvene zvezde Ben Bentil nakon godinu dana se vraća u Evropu i nastupaće za Hapoel iz Tel Aviva koji se takmiči u Evrokupu.

01.07.2024

12:27

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija