• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

17.06.2024

06:49

Kosovo je Srbija, Nema predaje, Rusija... Srbi jači od UEFA, niko ništa ne može da im zabrani

Peđa Milosavljević

EURO 2024

Kosovo je Srbija, Nema predaje, Rusija... Srbi jači od UEFA, niko ništa ne može da im zabrani

Podeli vest

Srpskim navijačima niko ništa ne može da zabrani, pa ni UEFA.

Fudbalska reprezentacija Srbije u prvom kolu grupne faze Evropskog prvenstva poražena je od Engleske sa 1:0, a naši fudbačeri imali su podršku oko 10.000 naših navijača na "Veltins areni".

Fudbalski savez Srbije je nekoliko sati pre utakmice obavestio navijače da će na meču isključivo biti dozvoljeno unošenje zvaničnih zastava Republike Srbije i Fudbalskog saveza Srbije, dok drugi baneri, zastave i transparenti neće moći da se unesu na stadion. 

Foto: Peđa Milosavljević

Kosovo je srce Srbije

 

Ko Srbima može nešto da zabrani? Momci iz Banjaluke su pre meča poručili da će uneti zastavu i silom, ali ipak nije bilo potrebe. Srbi su preplavili tribine "Veltins arene" i na stadion uneli bez problema zastave koje su pre meča istaknute kao zabranjene.
 

Foto: printscreen/rts

Srbi i Rusi braća zauvek

 

Tokom TV prenosa utakmice na tribinama su se mogle videti zastave "Kosovo je Srbija", "Nema predaje", ali i zastava Rusije. Sa tribina se začulo i skandiranje posvećeno jućnoj srpskoj pokrajini: Kosovo je Srbija.

Moramo da pomenemo, portparol Fudbalskog saveza Srbije - Milan Vuković, uputio je zvanični protest UEFA povodom ponašanja "novinara" Arlanda Sadikua na meču "orlova" i Engleske tokom meča prvog kola Evropskog prvenstva. Skandalozne scene obeležile su minute uoči početka utakmice.  Jedan od šiptarskih novinara došao je sa kamerom pod tribinu gde su bili smešteni srpski navijači i pokušao da ih isprovocira sramnim gestikulacijama. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Oglasio se Lajčak: Nadamo se da će dvojica lidera doći sa vizijom i političkom hrabrošću
Politika

Oglasio se Lajčak: Nadamo se da će dvojica lidera doći sa vizijom i političkom hrabrošću

Specijalni izaslanik EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslav Lajčak istakao je, sumirajući utiske od prethodne nedelje kada je boravio u poseti Srbiji i Kosovu, da je sve spremno za današnju novu rundu dijaloga na visokom nivou u Briselu i izrazio nadu da će dvojica lidera doći sa vizijom i političkom hrabrošću koja je potrebna da se dve strane približe njihovoj evropskoj budućnosti.

26.06.2024

09:44

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija