• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

17.06.2024

08:13

Tadić opet pecnuo Stojkovića! Ovo se selektoru neće dopasti

profimedia

EURO 2024

Tadić opet pecnuo Stojkovića! Ovo se selektoru neće dopasti

Podeli vest

Dušan Tadić ne može da prežali što utakmicu protiv Engleza (1:0) na startu Evropskog prvenstva nije počeo od prvog minuta.

Selektor Dragan Stojković poslao ga je na teren u 61. minutu meča. Fudbalska reprezentacija poražena je od Engleske (1:0), a kapiten je posle meča potkačio selektora Dragana Stojkovića i zamerio mu jer je susret počeo na klupi za rezervne igrače, a njegov komentar se nije dopao Piksiju. O tome je pričao i za holandske medije tokom razgovora sa Erikom ten Hagom, koji je rakao da nikad nije radio sa fizički spremnijim igračem od kapitena Srbije.

Bio je to deo taktike našeg tima da ne počnem utakmicu. Ja inače uvek igram, selektor mi je objasnio da prvo želi da se odbranimo, a da ću zatim ući u igru kako bih probao da promenim utakmicu. Verovao je da ćemo sačuvati 0:0 dok ja ne uđem u igru. Mislim da je selektor već razmišljao o utakmici protiv Slovenije, odnosno da ako pobedimo taj meč prolazimo grupnu fazu. Ja mislim da je bila sjajna prilika da pobedimo Englesku jer i pored toga što imaju sjajna imena u timu oni su nam dali previše prostora - kazao je Dušan Tadić za holandske medije. 

Foto: Informer/Peđa Milosavljević

Srbija poražena od Engleske

 

Veruje da je Srbija mogla da dobije meč da je igrao od prvog minuta.

- Mogli smo da ih povredimo. Da sam bio na terenu, stvorili smo im više problema. Tako je kako je, moramo da poštujemo odluke. Imali smo mnogo prostora, smatram da bismo postigli barem jedan ili dva gola da sam ja mnogo više vremena. Ali, to je fudbal! Treba da se okrenem novim utakmicama. Videćemo... Mislim da imamo sjajne šanse da prođemo u nokaut fazu, a to je najbitnije za nas - dodao je Tadić.

Kapiten Srbije je pričao i o periodu kada je bio igrač Ajaksa i sarađivao sa Erikom ten Hagom, pa je istakao je da je menadžer Mančester junajteda najbolji trener sa kojim je radio u karijeri. On mu je uzvratio istom merom. 

- Tadić je jedan od najprofesionalnijih fudbalera sa kojima sam radio. Sarađivali smo četiri i po godine i uvek je bio u formi, nikada meč nije propustio zbog povrede.  

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija